Çilek Kokusu final 23.bölüm-izle, Star izle

Çilek Kokusu 23. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Çilek Kokusu 23.bölüm Star TV ekranlarında yayınlandı

Çilek Kokusu final 23.bölüm-izle, Star izle
Çilek Kokusu final 23.bölüm-izle, Star izle
GİRİŞ 28.11.2015 09:04 GÜNCELLEME 28.11.2015 09:05

Çilek Kokusu 23. bölüm yayınlandı. Çilek Kokusu 23. yeni bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. Eğlenceli dakikaların yaşandığı Çilek Kokusu’nda bu heyecan dolu bölümde bakalım neler olacak? Aslı ve  Burak Nikah Masasında...İşte Ekranların sevilen ve hayranlıkla izlenen Çilek Kokusu'nun 23. bölümü haber7.com'da

 

ÇİLEK KOKUSU 23.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇİLEK KOKUSU 23.BÖLÜMDE NELER OLDU?


Aslı ile ilgili gerçekleri Volkan’dan öğrenen Burak, büyük bir hata yaptığını anlar ve Aslı’dan af diler fakat Burak’a kızgın ve kırgın olan Aslı’nın onu kolay kolay affetmeye niyeti yoktur. Burak Aslı’yla barışmak için ne mümkünse yapmaya hazırdır bu arada Aslı hayatını değiştirecek bir iş teklifi almıştır, ve Paris’e gitmeye karar verir. Burak, Aslı’nın gönlünü alıp onu kalmaya ikna edebilecek midir?

ÇİLEK KOKUSU 22.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Babasının sözleri üzerine Başak ile Aslı'yı bir arada gören Burak, aralarında bir iş birliği olduğundan iyice şüphelenir ve Aslı'yı takip etmeye başlar.

Başak, Aslı ile samimiyetini ilerletir ve Aslı’ya  iş teklifinde bulunur. Bu  samimiyet Burak'ın durumu daha da yanlış anlamasına sebep olur. Bu yanlış anlaşılma ile Burak’ın aşkı nefrete dönüştürmeye başlar ve Aslı’dan intikam almak için harekete geçer.

ÇİLEK KOKUSU 21.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Aslı ve Burak’ın birlikteliği herkes üzerinde büyük bir şok etkisi yaratır. Selda’nın tepkisi üzerine, Aslı ve Emel için artık o evde yaşamak mümkün değildir. Emel büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Apar topar evden ayrılırlar. 

Burak ve Aslı için artık daha zorlu bir savaş başlar. Aşkları her zorluğun üstesinden gelebilecek kadar güçlü müdür?

 

ÇİLEK KOKUSU 20.BÖLÜMDE NELER OLDU?


Aslı’nın Burak’ların müştemilatında kaldığını öğrenen Çağla deliye döner. Aradığı her şey gözünün önünde olmasına rağmen görememiştir. Onu sakinleştirmek Gani’ye düşer. Gani’nin eline Burak’tan intikam almak için büyük bir fırsat geçmiştir bunu en iyi şekilde değerlendirecektir.  Hemen bir plan yapar ve planını Çağla’yla paylaşarak harekete geçer. Gani intikam planlarında bu sefer başarılı olabilecek midir..
Bu arada Aslı ve Gonca dans derslerine başlamaya karar verirler.Bunu duyan Burak ve Erdem kıskançlık krizine girerler ve kızların peşine takılırlar.

ÇİLEK KOKUSU 19.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

 

Kızlarla baş başa kaldıkları geceyi en iyi şekilde geçirmeyi isteyen erkekler bazı planlar yaparlar.  Bu planlar komik ve eğlenceli olaylara sebep olur. Bu arada Gani, Çağla’yla yaptığı anlaşma doğrultusunda Aslı’yı yakın takibe alır. Onları gölge gibi takip eden Gani gerçekleri öğrenecek midir?

ÇİLEK KOKUSU 18.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Burak saldırıya uğramasından sonra bir süre  evde istirahat etmek zorunda kalır. Selda, Burak’a bakması ve kendisine destek olması için evlerinde yatılı olarak Çağla’yı misafir eder. Bu durum hem Burak’ı hem de Aslı’yı deli eder. Mecbur bir süre bu duruma katlanacakladır. Ama Aslı’nın da boş durmaya niye yoktur evde bir köşe kapmaca başlar. Çağla’nın bu sefer ki planları istediği gibi işleyecek midir?

ÇİLEK KOKUSU 17.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Aslı’nın  sert çıkışı Çağla’yı deliye döndürür. Artık daha sert ve da acımasız olacaktır. Planlar yapmaya başlar. Volkan’dan sonra Gani’de de yardım ister. Gani, Burak’ın baş düşmanıdır ve Çağla’ya seve yardım edecektir. Bu arada Aslı bursu kazanır artık Burak’la aynı üniversiteye gidecektir. Okulun yeni dönem partisi vardır. Burak, Aslı’yı bu partiye götürür. Partide onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

ÇİLEK KOKUSU 16.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı ve Burak ilişkilerinde yeni bir sayfa açar ve bundan sonra birbirlerine güveneceklerine, her zorluğu birlikte aşacaklarına dair söz verirler. Mutlulukları Çağla’nın, Aslı’nın başarısına sahip çıkmasıyla son bulur. Aslı, hayallerini yıkan Çağla’ya, her zamankinden farklı bir tepki göstererek onun düşmanlığını iyice alevlendirir. Çağla durumu kendi lehine çevirmenin yollarını ararken, Burak ise Aslı’ya destek olur.  

Erdem, Aslı ve Gonca’nın yardımıyla hayallerindeki işe kavuşmanın sevincini yaşar.

ÇİLEK KOKUSU 15.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Çağla’nın gönderdiği fotoğrafları gören Aslı neye uğradığını şaşırır. Bu sefer Burak’a fazlasıyla kırılmıştır ve kolay kolay affetmeye niyeti yoktur. Burak ise her şeyden habersiz sarhoş sandığı  Çağla’yı evine bırakmıştır. Onları birlikte gören Elçin ile Burak arasında bir gerginlik yaşanır. Aslı’nın gördüklerinden habersiz olan Burak, Aslı’nın kendisinden uzak durmasına anlam veremez. Bunun sebebini araştırmaya başlar.  Bu arada turnuva günü gelip çatmıştır. Turnuvada yaşananlar bütün aileyi etkileyecektir.

ÇİLEK KOKUSU 14.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Aslı’yla eğlenceden dönen Burak’ı evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Çağla ve Elçin; Burak’ı başka bir kızla el ele gördüklerini söylemek için Nihat ve Selda’ya gitmişlerdir. Burak, Çağla’yı karşısında görünce neye uğradığını şaşır. Çağla herkese Burak’ın kendisini garson bir kızla aldattığını anlatır. Bu özellikle Selda için kabul edilecek bir şey değildir,  bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Ama Burak’ın ne annesini ne de babasını dinlemeye niyeti yoktur. Çağla’nın Aslı’ya olan hırsı  her geçen gün daha da artmaktadır..Onunla ilgili bir araştırma içerisine girer ve bazı bilgiler öğrenir. Bu bilgileri kullanarak Aslı ve Burak’ı ayırmak için bir plan yaparak harekete geçer. Bu arada  tüm aile garson kızın kim olduğunu merak etmektedir. Aslı bazı davranışlarıyla şüpheleri üzerine çeker.

ÇİLEK KOKUSU 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

 Çilek Kokusu 13. bölüm bu akşam Star Tv ekranlarında.  Dizide bu hafta, Burak, Aslı’nın Çağla’ya inanarak hareket etmesine çok kırılır ve sinirlenir. Burak’ın bu öfkesi Selda’nın gözünden kaçmaz. Selda bir an önce oğlunun bu hale gelmesinin sebebin öğrenmelidir araştırmaya başlar. Burak, Aslı’ya sürpriz bir akşam planlar ama bu sürpriz onlara pahalıya patlayacaktır. İşte Çilek Kokusu 13. bölüm 1. ve 2. fragmanı ve tüm ayrıntılar haberimizde.

ÇİLEK KOKUSU 12.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çağla, Burak’la olan  ilişkisinin bitmesine her geçen gün daha da hırslanmaktadır. Burak’ı geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Kulübe giderek Burak’la konuşur. Burak’ın kararlı tavrı karşısında deliye döner. Bu arada Aslı’nın kulüpte garson olarak çalıştığını öğrenen Çağla’nın eline büyük bir koz geçmiştir. Bunu en iyi şekilde kullanmak için planlar yapmaya başlar. Evinde bir davet verir. Davete Volkan ve Aslı’yı davet eder. Amacı Aslı’yı küçük düşürüp rezil etmektir ama olaylar hiç de planladığı gibi gelişmez.

ÇİLEK KOKUSU 11.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gölge gibi Burak’ın peşinde olan Çağla, Aslı ile kulüpte karşılaşır. Her şeyin sorumlusu olarak Aslı’yı görmektedir. Çağla’nın gazabına uğrayan Aslı’nın imdadına Volkan yetişir. Aslı’ya karşı bir şeyler hissetmeye başlayan Volkan’la Burak arasında kıyasıya bir mücadele başlar. Bu mücadelenin galibi kim olacaktır? İşte tüm ayrıntılar haberimizde.

ÇİLEK KOKUSU 10.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Evde baş başa kalan Burak ve Aslı harika bir gün geçirirler ve gittikçe yakınlaşırlar. Aslı, Burak’ın hislerinden emin olmaya başlar.  Her şey iyi giderken, onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Burak’tan ayrılmayı kabullenemeyen Çağla, onun peşini bırakmaz ve bunun nedenini araştırmaya başlar. Burak’ın ayrılık kararı, Çağla’nın çevresindekileri de harekete geçirmesine sebep olur. Volkan’ın Aslı’dan, Eda konusunda yardım istemesi, bazı yanlış anlaşılmalara yol açar. 

ÇİLEK KOKUSU 9.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Burak, Aslı’nın kendisinden hoşlandığına emin olmak için baş başa kalabilecekleri bir plan yapar. Aslı ilk defa ev ve iş ortamının vermiş olduğu huzursuzluktan kurtulup, kendini Burak’ın akışına bırakır. Gittikleri yerde Aslı ve Burak’ı bir sürpriz beklemektedir.   Burak’ın kimseye haber vermeden ortadan kaybolması beraberinde bir takım sorunların çıkmasına sebep olur. Volkan, Çağla’nın yönlendirmesiyle ilk defa Aslı’ya başka bir gözle bakmaya başlar.  

ÇİLEK KOKUSU 8.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı Burak’tan uzak durmaya çalışsa da olaylar onları bir araya getirmeye devem ediyordur. Aslı dirense de Volkan’ın ricasını kıramaz ve Eda’nın doğum gününe katılmaya verir. Eda bu sefer de doğum gününde abisi Volkan’la Aslı’yı barıştırma planları yapmıştır. Bu arada Çağla’nın  oyunu bütün dengeleri alt üst eder.  Eda’ya hazırlanan doğum günü, herkes için sürprizlerle dolu olacaktır. 

ÇİLEK KOKUSU 7.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkıyor.

Burak ile aynı evde yaşamaya başlayan Aslı’yı iş yerinde de bir sürpriz beklemektedir. Babasının baskılarına dayanamayan Burak da  kulüpte çalışmaya başlamıştır. Burak, Aslı’nın peşini kulüpte de bırakmaz aynı yerde çalışma mecburiyeti onları her geçen zaman daha da yakınlaştırmaktadır.  Volkan, Burak’ın Aslı’ya olan tavırlarından rahatsız olur ve onu uyarır. Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkmaya başlar.

ÇİLEK KOKUSU 6.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı’yla aynı evde yaşadığını gören Burak kendini Aslı’dan gizler ve bu durumla eğlenmeye başlar. Burak’ın evdeki varlığından habersiz olan Aslı, Burak’ın oyunlarına anlam veremez, evde eğlenceli bir köşe kapmaca başlar. Bu arada Volkan, babasıyla konuşarak Aslı ve Gonca’ya kendilerine ait bir spor kulübünde iş ayarlar. İş görüşmesine giden Aslı’yı orada ne yazık ki kötü bir sürpriz beklemektedir. 

 

 

ÇİLEK KOKUSU 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Burak ve Aslı artık aynı evde yaşamaktadır. Ama bunu ikisi de farkında değildir. Yine tatlı tesadüfler sonucu ev dışında birbirleriyle tekrar karşılaşan Aslı ve Burak artık yavaş yavaş kaderden kaçamayacaklarını anlamaya başlarlar. Bu arada Aslı ve abisi Volkan’ı tekrar bir araya getirmek isteyen Eda kendince bir plan hazırlar. Ama bu plan hiç ummadığı şekilde gelişir ve başka olayların gelişmesine neden olur. Burak ve Aslı yine kendilerini bir maceranın içinde bulurlar.

 

ÇİLEK KOKUSU 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı istemeden de olsa Burak’a verdiği sözü tutar ve Volkan’ın sevgilisi gibi davranmaya başlar. Sevgili numarası sayesinde Aslı, Volkan’a yakın olma fırsatı bulur ve ona yakınlaşır. Bu durum Burak’ın  Aslı’yı kıskanmasına sebep olur. Böylelikle Burak, Aslı’ya karşı bir şeyler hissettiğini kendine bile itiraf edemese de anlamaya başlar. Aslı, bu arada oyun dahi olsa Volkan’la birlikte olduğu için çok mutlu olur. Ne yazık ki her rüya gibi bu da kısa sürer. Aslı için eve dönüş zamanı gelir. Her şeyi ve herkesi arkasında bıraktığını düşünen Aslı’yı büyük bir sürpriz beklemektedir.

ÇİLEK KOKUSU 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Aslı, sevgili  numarası yapacağı kişinin Volkan olduğunu görünce neye uğradığını şaşırır. Hayallerinin aşkı karşısındadır ve parti için onu beklemektedir.  Aynı şekilde Volkan da Aslı’yı gördüğü için şaşkındır. Hep birlikte partiye giderler. 
Partide Burak ve Aslı’yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Barda kavga ettikleri Murat da partidedir ve onları görmüştür. Tekrar kavga çıkmasından çekinen Burak , Aslı’yı da alarak partiyi hemen ayrılır. Ama bu sefer onları daha büyük bir sürpriz beklemektedir.

ÇİLEK KOKUSU 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Çilek Kokusu 2. bölümü ile yine ekran başına kilitledi. Büyük umutlarla çalışama gelen Aslı ve Gonca soluğu Burak'ın otelinde aldı ve çalışmaya başladı. Aslı ve Burak arasında ise yakınlaşma başladı. Burak'ın sevgilisi Çağla ise Bodrum'a gitmeye karar verir ve olaylar bambaşka bir yere gideri. Çilek Kokusu'nun son sahnesi yine olay oldu.

Bardan ele ele kaçan Burak ve Aslı ertesi gün gazetelere manşet olur. Bu olay Çağla’yı ve Selda’yı fazlasıyla sinirlendirir. Bunun üzerine Burak, yanındaki kızın yine Volkan’ın kız arkadaşı olduğunu söyler. Ama bu sefer Çağla’nın sessiz kalmaya niyeti yoktur Bodrum’a, Burak’ın yanına gitmeye karar verir.

Bu arada Aslı ve Gonca kendilerini bekleyen büyük sürprizden habersiz otelde çalışmaya başlamıştır.

Her şey çok güzel giderken Aslı’nın karşısına Burak bu sefer de çalıştığı yerde çıkar hem de patronu olarak. Bu karşılaşma onların başına nasıl bir macera açacaktır?

1.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çilek Kokusu, birbirlerinden tamamen zıt karakterlere, hayatlara ve motivasyonlara sahip olan Aslı ve Burak’ın sürpriz bir şekilde karşılaşmalarıyla başlıyor. Aslı, çalıştığı pastaneden Burak yüzünden kovulur.

Bu arada en yakın arkadaşı olan Gonca, Bodrum’a çalışmaya gitmek üzeredir ve Aslı’yı de gelmesi için ikna eder. Aslı da hem tatil yapmak hem de para kazanmak için Bodrum’daki işi kaçırmak istemez.  Annesi kızının Bodrum’a gitmesine pek sıcak bakmasa da Aslı’nın ısrarlarına dayanamaz ve izin verir.

Yusuf ÇİM KİMDİR?

Yusuf Çim (d. 26 Eylül 1991, İstanbul), Türk pop müziği şarkıcı'sı oyuncu, eski model. 2011 Best Model of Turkey First Runner Up.

26 Eylül 1991'de İstanbul Fatih'te dünyaya geldi. 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdi'dir.

Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur. Kendisi halen İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenimini sürdürmektedir.

2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. Müzik kariyeri 2013 Ağustos'da çıkardığı 'Olsun Bi Kere' EP Albümüyle başladı. Albümde Olsun bi kere parçası 4 ayrı versiyonda mevcut.

İlk oyunculuk kariyeri'nde Leo Medya Yapım şirketi ile anlaştı. Tayfun Güneyer'in yazdığı ve yönettiği, 2014 Aralık ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayan Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır.

ÇİLEK KOKUSU DİZİSİNİN KONUSU

Çilek Kokusu; ileride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan ve farklı kızlarla gününü gün eden zengin bir erkeğin ilişkisini anlatıyor. İkili arasındaki ilişki, aşk ve nefret gibi derin konuların işleneceği dizi, izleyiciyi sıkmadan, söz konusu kavramları romantik komedi tadında ekranlara taşıyacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”