Şahan'ın yeni filmi Osman Pazarlama fragman-izle

Osman Pazarlama, 19 Şubat 2016’da Çamaşırhane Film yapımcılığında vizyona girecek. Şahan'ın yeni filmi Osman Pazarlama haber7.com'da

Şahan'ın yeni filmi Osman Pazarlama fragman-izle
Şahan'ın yeni filmi Osman Pazarlama fragman-izle
GİRİŞ 28.11.2015 09:45 GÜNCELLEME 28.11.2015 09:46

Son olarak senaryosunu yazdığı ve başrolde oynadığı Recep İvedik 4 adlı filmiyle yaklaşık 7,5 milyon gişe rakamı elde ederek,  ‘Tüm Zamanların En çok İzlenen Türk Filmi’ne imza atan Şahan Gökbakar’ın merakla beklenen yapımı ‘Osman Pazarlama’dan ilk kareler ortaya çıktı.

Senaryosu dört ayda tamamlanan ve İstanbul’da çekilen Osman Pazarlama,  19 Şubat 2016’da Çamaşırhane Film yapımcılığında vizyona girecek.

Ön hazırlıkları altı hafta süren filmin, çekimleri ise beş haftada tamamlandı. Kurgu aşaması İstanbul’da gerçekleştirilen yapımın Post Prodüksiyonu Almanya’da yaptırıldı. Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar’ın birlikte yazdığı Osman Pazarlama’nın yönetmen koltuğunda ise yine Togan Gökbakar oturuyor.

Osman Pazarlama, aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir iş adamı olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmaz’ın (Şahan Gökbakar) kahkaha dolu hikayesini anlatıyor.

Şahan'ın yeni filmi Osman Pazarlama konusu

İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde yaşayan Osman Şaşmaz, biryandan Uzakdoğu’dan getirdiği ürünleri satmaya çalışırken, diğer yandan da patenti ve icadı kendisine ait patlamaya hazır ürünlere yatırımcı bulup zengin olmaya çalışan küçük ölçekli bir girişimcidir. Sevdiği kızın babasına kendini ıspat etme hırsıyla türlü maceralara atılan Osman’ın en büyük yardımcıları sağ kolu Erkan (Mehmet Selim Akgül) ve aile dostlarının kızı Songül (Feriştah Senem Yıldırım) dür. Osman, bu zorlu ama keyifli yolda, zenginliğin aslında çok da uzakta olmadığını anlar.

Osman Pazarlama, Şahan Gökbakar’ın başrolünde yer aldığı altıncı uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi