Şırnak'ta 8 terörist teslim oldu!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütü barınma alanlarından kaçan 8 terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.

Şırnak'ta 8 terörist teslim oldu!
Şırnak'ta 8 terörist teslim oldu!
GİRİŞ 27.11.2015 13:01 GÜNCELLEME 27.11.2015 13:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütü barınma alanlarından kaçan 8 terörist, Silopi'de güvenlik güçlerine teslim oldu.

Mardin Kızıltepe'de de Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan bir terörist ile bir işbirlikçi gözaltına alındı.

Bingöl merkezde, arazide gerçekleştirilen operasyonda tespit edilen üç sığınakta, patlayıcı madde ile muhtelif cins ve miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Sığınakta bir el yapımı patlayıcı düzeneği, dört 30x30 güneş paneli ile 240 kilogram salça, 350 kilogram un, 35 kilogram zeytin, 115 kilogram makarna, 50 kilogram bulgur, 50 kilogram pirinç, 25 kilogram tuz gibi gıda maddeleri bulundu.

Batman Sason'da ise tespit edilen dört sığınakta bir Biksi makineli tüfek, 294 Kalaşnikof fişeği, 100 Biksi mayonu ile muhtelif cins ve miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • siirtli 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet pkk yı niye kullanmıyor 2500 pkk lı avrupada hazır onları kullananlar bizden akıllımı avrupa karışsa ortadoğu huzur bulur cennete döner
    Cevapla
  • Hasan Pala 8 yıl önce Şikayet Et
    İstihbarat uyumuyordur umarım. Çünkü hep takımlar halinde geliyorlar. Dikkatinizi çekmiyor mu. İçeri sokmayın, etkisiz hale getirin. Yarın güvenlik güçlerinin ve halkın başına bela olacaklar.
    Cevapla
  • cizreli 8 yıl önce Şikayet Et
    ne teslim olması örgüt tarafından yollanıyorlar herhangi bir aranmalrı olmadığı için Türkiye içine rahatlıkla girip sonrada hendek kazarak polsle çatışıyorlar
    Cevapla
  • dikkat 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tamamen kış yatısına geliyor. Daha sonra pişmanız diyerek hapisten çıkıp tekrar dağa dönecekler.
    Cevapla
  • kemal kuru 8 yıl önce Şikayet Et
    10 kişi yokmuydu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar