Düğün öncesi Erdoğan'ı karşılamaya gittiler

Bayburt programı için Erzincan'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya gelenler arasında yer alan gelin ve damat dikkati çekti.

Düğün öncesi Erdoğan'ı karşılamaya gittiler
Düğün öncesi Erdoğan'ı karşılamaya gittiler
GİRİŞ 27.11.2015 16:19 GÜNCELLEME 27.11.2015 16:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bayburt'ta bazı programlara katılmak üzere uçakla Erzincan'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya gelen çok sayıda vatandaş arasında gelin ve damat da yer aldı.

Sağlık memuru olan ve düğün hazırlıkları yaptıkları öğrenilen Gülsüm ve Erkan Avcı, uçakla Erzincan'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, havaalanında karşılayarak, görüşmek istedi. Ancak çift bu isteklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bayburt'taki programı nedeniyle gerçekleştiremedi. 

Gülsüm Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin de kendisinin de sağlık memuru olduğunu, kendisinin İstanbul'da, eşinin ise Erzincan'da görev yaptığını belirtti. 

Yaklaşık 1,5 yıl önce nikahlarının kıyılmasına rağmen farklı şehirlerde çalıştıkları için düğünlerini yapmadıklarını anlatan Avcı, şunları söyledi: 

"Bugün kına gecem yarın da düğünümüz var. Ben bir hafta sonra İstanbul'a gedeceğim. Eşim yine burada kalacak. Ailemiz, evimiz her şeyimiz burada ama İstanbul'da çalışıyorum bir türlü burada birleşemiyoruz. Biz burada yaşamak istiyoruz ama 1,5 senedir olmuyor"

Erkan Avcı ise tayin isteklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletmek istediklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz, Allah başımızdan eksik etmesin. Buraya gelerek bu sıkıntımızın giderilmesi için sesimizi duyurmaya çalıştık. Cumhurbaşkanımıza ancak böyle alanlarda ulaşabiliriz diye düşündük ama olmadı. İnşallah eşimle birbirimize kavuşuruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah uzun ömürler versin inşallah
    Cevapla
  • Pöh 8 yıl önce Şikayet Et
    Polis özel harekat ne yapsın Doğu da çalış batıya gel batı daha beter olsun. 90 gün Doğu 15 gün ev yapılıyor. Ev hayatı zaten kalmadı. Hepsi psikolojik manyak oldu çıktı.
    Cevapla
  • araf 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesut etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...