Şehit ateşi Elazığ ve Kahramanmaraş'a düştü

Diyarbakır'daki Tahir Elçi saldırısında, Kahramanmaraşlı polis Ahmet Çiftaslan ile Elazığlı polis Cengiz Erdur şehit düştü.

Şehit ateşi Elazığ ve Kahramanmaraş'a düştü
Şehit ateşi Elazığ ve Kahramanmaraş'a düştü
GİRİŞ 29.11.2015 07:50 GÜNCELLEME 29.11.2015 08:58
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da daha önceki çatışmalarda hasar gören kentin simgelerinden 4 Ayaklı Minare'de bir grup avukatla basın açıklaması düzenleyen 49 yaşındaki Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, 1 kişinin silahlı saldırısında öldürüldü. Saldırının ardından çıkan çatışmada 2 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru ile 1 gazeteci yaralandı. Şehit polis memuru Ahmet Çiftaslan'ın Diyarbakır'a kendi isteğiyle tayin olduğu öğrenildi.

DİYARBAKIR'A GÖNÜLLÜ GİTMİŞ

Kahramanmaraşlı polis Ahmet Çiftaslan ile Elazığlı polis Cengiz Erdur’un şehit haberi ailelerini acıya boğdu. Saldırıda şehit olan Ahmet Çiftaslan (41), Diyarbakır’a kendi isteğiyle tayin olmuş. Evli ve 2 çocuk babası Ahmet Çiftaslan’ın yaklaşık 2 yıl önce de babası Ejder Çiftaslan hayatını kaybetmiş. Acı haber, Gümüşhane Üniversitesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Fatih Damlıbağ’la evli olan kızı Melike’nin yanında bulunan annesi Süheyla Çiftaslan’a verildi. Aile, haberle büyük üzüntüye boğuldu.

2 polis bugün Diyarbakır ve memleketlerinde düzenlenecek törenlerin ardından toprağa verilecek. Şehit polis memuru Ahmet Çiftaslan, memleketi Kahramanmaraş'ta, şehit polis Cengiz Erdur da memleketi Elazığ'da toprağa verilecek.

Evli ve bir kız, bir erkek olmak üzere 2 çocuk babası olan şehit polis Erdur'un eşinin de Diyarbakırlı olduğu öğrenildi. Anne ve babası ile bir ağabeyini daha önce kaybeden şehit polis memuru Erdur'un bir ağabeyinin de Adıyaman'da infaz koruma memuru olduğu öğrenildi.

Elazığ Mevlana Cami'inde ikindi namazı müteakip kılınacak cenaze namazından sonra şehit polis Cengiz Erdur'un naaşı, Elazığ Asri Mezarılğı'nda toprağa verilecek.

YORUMLAR 19
  • Oruç Reis 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey mukaddes şehitlerim. Allahın rahmeti bereketi ve mağfireti hepinizin üzerine olsun.amin... vesselam.
    Cevapla
  • Adil 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. pkk tamamen temizlenerek intikamları alınmış olacak inşallah.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekanlarını cennet eylesin....
    Cevapla
  • berkut 8 yıl önce Şikayet Et
    şehid polislerimize ALLAH tan rahmet diliyorum tahir için üzülmedim çünkü zihniyeti belli idi. eşinin son çıkışını takdir ediyorum
    Cevapla
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehadetlerini mübarek etsin. Içerde bu kadar hainin, dahili ve harici bedhahlarin olduğu bir ortamda böyle kahramanlara çok ihtiyacımız var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı