Fikret Seçen Hollanda'ya kaçtı

Ergenekon savcısı Fikret Seçen'in Hollanda'ya gittiği öğrenildi.

Fikret Seçen Hollanda'ya kaçtı
Fikret Seçen Hollanda'ya kaçtı
GİRİŞ 30.11.2015 17:31 GÜNCELLEME 01.12.2015 08:30
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

HSYK kararıyla geçici olarak görevden uzaklaştırılan Çorum Savcısı Fikret Seçen'in, 24 Kasım'da Atatürk Havalimanı'ndan Hollanda'ya gittiği öğrenildi.

HSYK 2. Dairesince, İstanbul'daki Askeri Casusluk Davası'nda, sanıklar lehine verilen TÜBİTAK raporunu dosyaya koymayan eski İstanbul Başsavcıvekili, Çorum Savcısı Fikret Seçen'i 24 Kasım Salı günü geçici olarak görevden uzaklaştırmıştı.

Aynı tarihte 20 gün rapor aldığı belirtilen Seçen'in Atatürk Havalimanı'ndan saat 17:00'de KLM Havayollarına ait uçakla Hollanda'nın Amsterdam şehrine gittiği kaydedildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 26 Kasım Perşembe günü ''resmi belgeyi bozmak, yok etmek veya gizlemek'' ve ''görevi kötüye kullanmak'' suçlarından Seçen hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulması talep edilmiş, aynı gün talebi değerlendiren Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Seçen hakkında yurt dışına çıkış yasağı koymuştu.

YORUMLAR 20
  • Misafir Sanatçı 8 yıl önce Şikayet Et
    Fikret oğlum kaçma, niye kaçıyorsun,senin suçun yok ki,PKK ile aynı yatağa yatan düşman ülkere vatanı satan vatan hainleri, kaça kaça fareler gibi deliklerde öleceksiniz... Hani siz çok güçlü idiniz? Hani siz çok devleti ele geçirmiştiniz? Hani sizin arkanızda MOSSAD+CIA+ALMAN,FRANSIZ,İNGİLİZ,İSRAİL,vardı ne oldu? Niye kaçıyorsunuz??? Niye kaçıyorsunuz??? Niye kaçıyorusunuz???
    Cevapla
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir ilk okul mezunu delinin peşinden koşan savcı
    Cevapla
  • yani 8 yıl önce Şikayet Et
    kalsa cokmu adaletli muamele görcekti? bir yigin insan aylardir ceza evinde yani.. bence kendince dogrusunu yapmis. Secim herkezin kendisi secimi.
    Cevapla
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi buyur. mit uyuma.
    Cevapla
  • JMK BORA 12 8 yıl önce Şikayet Et
    Lale soğanı almaya gitmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular