02.12.2015 Kiralık Aşk yeni24. bölüm fragmanı-izle

Kiralık Aşk yeni 24. bölüm yayında mı? Kiralık Aşk 24. bölümde neler yaşanacak?

02.12.2015 Kiralık Aşk yeni24. bölüm fragmanı-izle
02.12.2015 Kiralık Aşk yeni24. bölüm fragmanı-izle
GİRİŞ 02.12.2015 10:00 GÜNCELLEME 02.12.2015 10:01

Kiralık Aşk yeni 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 24.bölümü ile ekrana geliyor. İlk bölümü ile tüm dikkatleri üzerine çeken Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak merak konusu. Peki Kiralık Aşk 24.bölümde neler olacak? Tüm gelişmeler haber7.com'da

Kiralık Aşk yeni 24. bölüm fragmanı izlemek içim tıklayın

KİRALIK AŞK 23.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRALIK AŞK 23.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne çıkmazlarda! Ömer’in aklı karmakarışık; bir yanda aşk bir yanda yalanlar. Defneler’de düğün var. Fakat Defne’nin aklı Ömer’de. Aşkı için yaptığı seçim Ömer’le arasını bozdu. Defne çıkmazlarda. Acaba bu işi nasıl toparlayacak? Yasemin Sude’nin yaptıklarını anlatacak mı? 

KİRALIK AŞK 22.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz, Defne’ye nasıl bir teklif yapacak? Defne kabul edecek mi? Peki ya Ömer’in tepkisi ne olacak? Sude, Helen’i buldu, harekete geçiyor. Defne, evlenme teklifine nihayet cevap veriyor. 

KİRALIK AŞK 21.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer ve Defne aşkı doruklarda. Peki her şey yolunda gidecek mi? Defne, Ömer’in evlilik teklifini her şeye rağmen kabul edecek mi? Aşk galip gelecek mi? 

Deniz’in Passionis için yeni planları var! Fakat bu yolda ona yeni bir işbirlikçi lazım. Deniz, amacına ulaşabilecek mi? Sude, Sinan’ı kendi tarafına çekmek için elinden geleni yaptı! Şimdi ise elindeki kartlar onu Helen’e götürüyor! Sude, Helen’in Defne olduğunu öğrenecek mi? 

KİRALIK AŞK 20.BÖLÜMDE NELER OLDU?

İz ile Defne nihayet açık açık kapışmaya başlıyorlar! Ömer'in Defnesi mi gerçek büyük aşk, yoksa İz'le Ömer mi? Defne'ye Ömer için mücadele etmek çok yakışacak.

KİRALIK AŞK 19.BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Ömer ve Sinan ayrılık noktasına geldiler. Fakat bir de gizli ortak var. O kimi seçerse, şirket onda kalacak. Tanıdığımız biri bu ortak ama kim?

 İz ile Defne nihayet açık açık kapışmaya başlıyorlar! Ömer’in Defnesi mi gerçek büyük aşk, yoksa İz’le Ömer mi? Defne’ye Ömer için mücadele etmek çok yakışacak. 

KİRALIK AŞK 17.BÖLÜMDE NELER OLDU?

İz’in gelişi, Ömer’le Defne cephesinde işleri kızıştırıyor. Tutku yükseliyor! Onları hiç beklemedikleri, şahane bir noktaya sürüklüyor.

Bu arada Deniz, planını uygulamaya koydu. Ömer’i gerçekten nakavt edebilecek mi? Koleksiyon, Deniz’in eline geçerse her şey biter. Yasemin’in tarafını seçmesi şart artık. Günden güne sıkışıyor. Koray ise yeni kankasını buldu. Kim acaba?

KİRALIK AŞK 14.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dünyadan tamamen koptular. Kendileri için zamanı dondurdular. Konuşacakları, paylaşacakları o kadar çok şey var ki. O kadar uzun zaman hasret kaldılar ki birbirlerine. Onları merak eden gözlerden uzakta, hiç kimseyi düşünmeden aşklarını yaşıyorlar.

İsmail, kendini Yasemin’in çekim alanına girmiş halde buluyor. Yasemin, kimsenin bilmediği özellikleriyle İsmail’in aklını başından alıyor.

Neriman, Ömer’le Defne’nin nereye kaybolduğunu çok merak ediyor. Aramadığı yer kalmıyor ancak bir türlü bulamıyor! Tamamen hedefine kilitlenmiş olan Neriman, bu sefer hiç beklemediği çok sert bir kayaya çarpıyor. 

 

KİRALIK AŞK 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirket gezisi tüm hızıyla devam ediyor. Kalabalığın içinde, her fırsatta birbirine bakan iki çift göz… Ömer’le Defne… Ah bir baş başa kalabilseler… Birbirlerine söyleyecekleri o kadar çok şey var ki… Ancak başta Sinan olmak üzere diğer herkes durumu zorlaştıracak anlaşılan. Yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerine karşı açık olmaya karar veren ikili, bu geziyi bir aksilik olmadan atlatabilecek mi acaba?

Yasemin kıskançlık krizlerinde! İsmail ise oralı değil. Gezinin keyfini sonuna kadar çıkaran İsmail, Yasemin’in gerginliğinden nasibini alacak mı?

Sinan’la Defne’den şüphelenen Neriman ve Koray, ikisine de haddini bildirmek için evden fırlayacak.  Ancak şirketin kaldığı otele gitmek ikisi için o kadar da kolay olmayacak. 

KİRALIK AŞK 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk izle. Kiralık Aşk 12. bölümü yayınlandı. Kiralık Aşk 13. Bölüm fragmanı izle. Cuma akşamlarının izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk'ta aşk dorukta. Kiralık Aşk 13.bölüm fragmanında yine heyecan bitmek bilmiyor. İşte Kiralık Aşk 12.bölümü buradan izleyin.

Gizli bakışmalar, manalı cümleler, gizli gizli bir yerlerde buluşmalar.Defne ve Ömer ikilisi artık hayatları çok farklı bir şekilde ilerliyor.Kimse aşklarını bilmiyor, kimse onların farkında değil.Yasemin bu olaylar yaşanırken, kovulduğu için bunalıma girdi.Evinden tek bir adım bile dışarı adım atmıyor ama öyle biri başında bekliyor ki, bu kişiyi hiç tahmin etmemişti bu zor günlerde yanında olacağını hiç düşünmemişti.İsmail'i, Necmi kendini şirket gezisi düzenlemelerine odaklamışken öte yandan Neriman başka yerlerde adeta fırtınalar estiriyor ve sonunda Hulusi ve Defne bir yerlerde buluşuyor.

KİRALIK AŞK 11.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Defne, son defasında Ömer’den kaçtı ama konu kapanmadı! Artık Defne’nin hislerinden emin olan Ömer, bu işin peşini bırakmamaya kararlı. İkilinin arasında müthiş bir kaçma kovalamaca başlıyor! Acaba bu oyunun içinde Defne’nin Passionis’in mankeni olduğunu konuşuyor! Olayların nereye varacağını herkes merak içinde beklerken, bu gelişme hiç beklenmedik bir şekilde Yasemin’i ummadığı bir yola sokuyor.

Neriman’ın etekleri zil çalıyor. Israrla Defne’yle tanışmak isteyen Hulusi için organizasyon yapma telaşında. Kendisi bu işlere koşturuyorken, şirkette çalışmaya başlayan Necmi’ye de manevralar yaptırmaya devam ediyor.

KİRALIK AŞK 10.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan’ın yanında çalışmaya başlayan Defne, bundan sonra Ömer’le aralarının nasıl olacağını kara kara düşünüyor.  Ömer’in kendisine çok kızgın olacağını beklerken hiç de öyle olmuyor. Aksine Ömer’in tavırları, ikilinin arasındaki tansiyonu çok yükseltiyor. Ancak Defne’yi bu sefer bambaşka bir sürpriz bekliyor. Moda dünyasının ağır toplarından Feryal Tümen, Ömer’le açık açık flört ediyor. Bu durum Defne’yi çıldırtıyor! Kıskançlığına hakim olamayan Defne, sürekli kendini Ömer’in dibinde buluyor. 

Neriman, Yasemin yüzünden uğradığı hezimetten sonra, bir sonraki hamlesini düşünüyor. Konuya başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor. Acaba Neriman’ın aklından bu sefer neler geçiyor?

Yasemin’in gündemi ise bambaşka. Bugüne kadar kimsenin Yasemin’e davranmadığı gibi davranıyor İsmail. Ezberi bozulan Yasemin, İsmail’in aklını niye bu kadar meşgul ettiğini düşünmeye başlıyor.

KİRALIK AŞK 9.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer, Defne’yi çok kızdırdığı için pişman olur. Ona kendini affettirmek ister.

Ve daha önce nasıl hırçın davrandıysa artık tam tersi, zarif ve kibar davranan bir Ömer vardır artık  Defne’nin karşısında! Ömer’in bu hiç tanımadığı ve bilmediği yüzü, Defne’nin şaşkın kalbini yumuşacık yapmaya yetmiştir.  

Neriman, Ömer ve Defne’yi bir araya getirme planlarına başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor: Onu kapıdan çıkarıp bacadan geri sokacak! Lansman gecesinde Koray’la birlikte, ortalığı birbirine katacak müthiş bir fikri var! Sinan, Neriman’ın bu aşk oyununa artık bir son vermesini istiyor. Neriman’la konuşmaya gittiğinde, hiç beklemediği bir kişi Sinan’ın Defne’ye olan duygularını fark ediyor: Necmi.

KİRALIK AŞK 8.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Lansman giderek yaklaşıyor. Ömer’in tamamen bu işe konsantre olması gerekiyor. Ama olamıyor! Aklında sürekli Defne var. Kapısına gittiği son akşam yaşadıkları hayatını allak bullak etti. Şimdi Defne ve Ömer karşı karşıya, nereye adım atacaklarını düşünüyorlar. 

Sinan’ın Defne’ye olan hisleri ise günden güne yoğunlaşıyor. Bazı şeylerden kendini alıkoyamıyor. Kendini onun koruyucusuymuş gibi hissediyor. Ama ne yapacağını da hiç bilmiyor. Neriman ise Ömer ve Defne’nin arasında tam olarak ne olduğundan emin değil. Kanıt toplamaya çalışıyor. Yoksa meraktan çatlayacak! Acaba Neriman, sonunda başarıya doğru mu koşuyor?

KİRALIK AŞK 7.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer çok hasta. Hemen onu bakıma alır. Çorba, ateş düşürmek için buz torbası, şefkatli dokunuşlar, sevgi dolu bakışlar… Uzun zamandır kimsenin ilgisini ve şefkatini bu kadar hissetmeyen Ömer, Defne’nin bu kadar yakınında olmasına yine dayanamayacaktır.

Ömer, hala doğum günündeki kitabı Yasemin’in aldığını zannederken, Yasemin de bu durumun tadını çıkartmaktadır. Artık Ömer’i elde etmek için önünde hiçbir engel kalmadığını düşünen Yasemin’in planları, hiç beklenmedik biri tarafından altüst edilecektir. 

Neriman ise tabi ki boş durmamaktadır. Bu sefer tersinden taktik uygulayacaktır. Evlilik yıldönümünü kutlamak için büyük bir davet veren Neriman tatlı diliyle Ömer’in aklını Defne konusunda karıştıracak, ona yönelmesini sağlayacaktır.

KİRALIK AŞK 5.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne, İtalyan misafirlerle geçirdikleri akşamdan sonra kendini Ömer’e daha yakın hisseder.  her şeye rağmen kendisine inanıp, iyi davrandığı için ona teşekkür etmek için  en sevdiği yemeği yapmaya karar verir: Pazı sarması! Elinde hediyesiyle Ömer’in evine geldiğinde ise onu çok nahoş bir sürpriz bekler: Ömer’le romantik bir gece geçiren Yasemin… Defne neye uğradığını şaşırır ve Ömer’i basbayağı kıskandığını fark eder. 

Sinan da diğer yanda, Ömer ve Yasemin arasında geçen bu romantik geceyi öğrenir ve yıkılır. Acaba bu kader birliği Sinan ve Defne’yi yakınlaştıracak mıdır?
Ömer ve Defne’nin baş başa kalıp yüzleşebilecek mi?

KİRALIK AŞK 4.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Yasemin yüzünden şirkette hırsız konumuna düşen Defne, bunu bir türlü hazmedememektedir. Diğer yanda Ömer’in kafası çok karışıktır. Hisleri Defne’nin bu hırsızlığı yapmadığını söylese de kanıtlar aksini göstermektedir.  Yasemin ise bu manzarayı keyifle izlemekte, zafer sarhoşluğu yaşamaktadır. Ancak Neriman’ın Yasemin’in gerçek yüzünü ortaya çıkaracak dahice bir planı vardır.  Meydanı ona bırakmaya hiç niyeti yoktur. Neriman ve Yasemin arasındaki savaştan habersiz olan Ömer ve Defne, kendilerini beklenmedik bir aşk oyununun içinde bulacaktır. 

KİRALIK AŞK 3.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaklaşan büyük moda buluşması için hazırlıklar başlamıştır. Bu büyük gün, bir anda herkes için duygusal bir fırsata dönüşür. Yasemin bu özel gecede Ömer’in kalbini çalmayı planlarken, Sinan ise Yasemin’le yakınlaşmanın yollarını arar. Ömer, davete son anda Defne’yle katılmaya karar verince bütün planlar değişir. Neriman, Defne’yi gecenin yıldızı olması için hummalı bir hazırlığa sokar. Ancak bu büyük gece, finalinde çok daha büyük sürprizlere gebedir. Herkesi büyük bir şok beklemektedir. 

Kiralık Aşk, heyecan ve eğlenceli dolu yepyeni bölümüyle Cuma akşamı Star’da!
 

KİRALIK AŞK 2.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayatında ilk defa güzel bir kumsalda katalog çekiminde bulunacak olan Defne'yi burada bin bir türlü aksilik beklemektedir. Neriman deniz, güneş ve kumdan oluşan bu son derece romantik fırsatı sonuna kadar değerlendirmesi için Defne’ye  akıl verir. 

Ancak Defne, Ömer’in kalbini çalmak bir yana, sakarlıklarıyla bütün çekimi mahvedince işler karışır. İmdadına Neriman’ın işbirlikçisi Sinan yetişir. Ömer ise, Defne’ye karşı duyduğu hislere bir türlü anlam verememektedir. Bu saf ve sakar kız, sanki uzaydan inmiş bir iyilik meleği gibidir. Öte yandan Ömer ve Defne arasındaki yakınlaşmayı fark eden Yasemin, bu gidişi durdurmak için kolları sıvar.

KİRALIK AŞK DİZİSİ OYUNCU LİSTESİ

Yapımcılığını 1 Erkek 1 Kadın’ın yapımcısı Müge Turalı’nın kurduğu yeni şirketi olan Ortaks Yapım’ın üstlendiği yeni dizide; kendi halinde yaşayan garson bir kızın bir günde değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor. Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk  yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

KİRALIK AŞK DİZİSİ ZİRVEYE OYNADI

Reyting sonuçlarına göre 22 Haziran Pazartesi 2015'in en çok izlenen yapımı belli oldu. TNS verilerine göre Dün Gecenin Reyting Listesi açıklandı.

22 Haziran Tarihli AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarında güncel reyting (rating) bilgileri geldi. Kiralık Aşk'ın tekrar bölümünün reytingleri bu dizinin izleyici tarafından beğenildiğinin göstergesi...  Survivor All Star zirvede! Hangi yarışma programı ilk üçe girdi? Pazartesi günü yayınlanan programların izlenme oranı belli oldu. 22 Haziran tarihinde Total'de 1. sırada TV8 yarışması 'Survivor All Star', 2. sırada Star TV dizisi 'Paramparça', 3. sırada Star TV dizisi 'Çarkıfelek' yer aldı. AB'de 1.'lik 'Survivor All Star'ın, 2.'lik 'Paramparça'nın, 3.'lük Star TV'de tekrar bölümüyle ekrana gelen 'Kiralık Aşk' isimli dizinin oldu. 

Kiralık Aşk Dizisinde Sürpriz Ayrılık
 

Star TV'de yayınlanan sevilen dizi Kiralık Aşk'ta senaryo gereği Ender Sakallı'nın hayat verdiği "Vedat" karakteri şirketten kovularak diziden ayrıldı. Son dönemlerin en çok konuşulan dizilerinden olan Kiralık Aşk'ta senaryo gereği bir ayrılık yaşandı.

"VEDAT" KARAKTERİ VEDA ETTİ

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent ülgen, Melisa Şenolsun, Leyla Lydia Tuğutlu ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı yapımda Ender Sakallı'nın hayat verdiği "Vedat" karakteri senaryo gereği şirketten kovularak diziden ayrıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi