İstanbul'da otobüs şoförüne dayak görüntüleri

Otobüs şoförüne dayak kameralara böyle yansıdı.

GİRİŞ 01.12.2015 14:03 GÜNCELLEME 01.12.2015 14:18

Anadolu yakasında çalışan halk otobüsü şoförü Adil Çelik, trafikte tartıştığı sürücünün saldırısına uğradı. Otobüse binerek halkotobüsü şoförünü yumruklayan kızgın sürücü, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 

İstanbul Anadolu yakasında 14B sefer sayılı Kadiköy - Birlik Mahallesi hattında çalışan özel halk otobüsü şoförü Adil Çelik, geçtiğimiz gün trafikte tartıştığı bir sürücünün saldırısına uğradı. 

Yolda seyir halindeyken bir sürücü ile tartışan Çelik, seferine devam etti. Bir süre sonra aracıylaotobüsün önünü kesen kızgın sürücü, dehşet saçtı. Otobüse binerek Adil Çelik'e saldırmaya başlayan sürücü, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Çelik'e ardı ardına yumruklar vuran sürücü, bir süre sonra otobüsten inerek aracına bindi ve olay yerinden uzaklaştı.

Polis tarafından ifadesi alınan otobüs şoförü Çelik, saldırgan sürücüden şikayetçi oldu.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ O ANLARI ANLATTI

Dehşet anlarını anlatan otobüs şoförü Adil Çelik, "Trafikte sorunlar çok. Hiç suçumuz yokken geldiler, bize direksiyonda patlattılar. Adam yumruk vurdu. Bizim güvencemiz yok. Şahsı mahkemeye verdik, rapor aldık ve şikayetçi oldum. Doktor 7 gün rapor verdi. Saldırı da gözüm morardı. Avukat tuttum bu davayla ilgilenecek" dedi.

Şoför esnafının hakir görüldüğünü ifade eden Çelik, "Duraklarımıza hep özel arabalar park etmiş hakkımızı arayamıyoruz. Herkes şoförü hakir görüyor. İniyor aşağıya bağırıyor çağırıyor, 'iftira ediyorsun işine git' diyor. Öndeki araç fren yapıyor, fren yapıyorsun. Bize insan gibi muamele yapmıyorlar. İnsan gibi kibar davranıyoruz, yaşlıya hürmet ediyoruz ama nedense hep şoförler suçlu" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!