'Çığlık geliyor' diye mezarları açtırdılar

Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlenen 3 çocuk annesinin mezarı 'çığlık geliyor' diye aile fertleri tarafından açıldı.

'Çığlık geliyor' diye mezarları açtırdılar
'Çığlık geliyor' diye mezarları açtırdılar
GİRİŞ 02.12.2015 08:45 GÜNCELLEME 02.12.2015 08:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Diyarbakır tarihi Ulu Cami müezzini Mehmet Şah Menekşe’nin eşi Sabriye Menekşe, önceki hafta evini tuzruhu ve çamaşır suyu ile temizlerken zehirlendi. 1 gün yoğun bakımda kalan 43 yaşındaki Menekşe, taburcu edildiği gün hayatını kaybetti.

"BİZ AÇARIZ"

Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlenen 3 çocuk annesi Menekşe, Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ertesi sabah dua için mezarlığa giden yakınları çığlık sesleri geldiğini öne sürdü ve kabrin açılmasını istedi. Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri bunun mümkün olamayacağını söyledi.

Eşini kaybeden müezzin de karşı çıktı, ancak aile fertleri “Açmazsanız biz açacağız” dedi. Bunun üzerine açılan mezar, cenazeyi kontrol eden yakınları genç kadının hayatını kaybettiğine ikna olunca kapatıldı. Mezarlıklar Müdürü Cevat Can ise bu durumun ilk defa başlarına gelmediğini söyledi. Bazı insanların yakınlarını aniden kaybetmeyi kabullenemediğini söyleyen Can, “Ailelerin ısrarlı baskıları nedeniyle son dönemlerde açtığımız 3 mezarda da ses gelmediği gibi yaşam bulgusu da yoktu” dedi.

YORUMLAR 11
  • ismail SAZCI 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar elbette ki bizler müslüman olarak kabir azabına inanırız.Fakat şunu da unutmamak gerekir ki,definden sonra vücutta biriken gazlar boşalmaya başladığı anda ses çıkarırlar,bunu duyan bazıları da mezardan inleme uğultu sesleri geliyor zannedebilir.Bununla ilgili internetten güvenilir sahih bilgilere bakabilirsiniz.selamlar.
    Cevapla
  • ALTINADAM 8 yıl önce Şikayet Et
    Zehirlenen insan toprakla temas ettiğinde zehirden kurtulabilir diye daha halk arsında rivayet var.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    ibni sina döneminde böyle kalp krizinden ölen birinin ibni sina tarafından tekrar hayata döndürüldüğü anlatılır. çevremizde benzer durumdan kalbi durup saatler sonrası morkta uyananlara dair bilgileri zaman zaman duyarız
    Cevapla
  • Akif 8 yıl önce Şikayet Et
    Belki de kabir azabı görüyordu Allah 'u alem hiz belli olmaz ibret için mevla duyurabilir.kefenin içinede baksalarmış kimbilir ölü nun yüzü nasıldı.
    Cevapla
  • öğr arkadaşa 8 yıl önce Şikayet Et
    yapma allah aşkına dini başkası içinmi yaşıyorsun herkes kendi hatasının hesabını verir allaha kendin için inanıyorsun selametle kal
    Cevapla
  • ümit 8 yıl önce Şikayet Et
    öğr kabir azabını kabullenemedin heralde.
    Cevapla
  • öğr 8 yıl önce Şikayet Et
    allahn aşkına sus insanı dinden imandan soğutmayın
    Cevapla
  • Bi şey diyecem 8 yıl önce Şikayet Et
    Maddesel olarak açıklamayınca hemen psikolojik hasta. Bu mu yani neymiş kaldıramamış. Allah'ım düştüğümüz duruma bak. Belki kabir azabı çekiyor, o ses de bedenden gelmez bu yüzden de bedenine değil ruhuna yakın olanlar duyuyor. Kısaca duyduğunuz gerçektir. Fakat çözüm yanlış. Çözüm ruhuna bol fatiha ve yasin göndermek Allah tan o kişi için kabir azabını hafifletmesini dilemek
    Cevapla
  • AhmeT 8 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm Vahabi, veya Şİa olabilirsin, bizler Ehli Sünni yolundanız.PEygamber Efendimiz nasıl islami yaşamızsa bunun onun gibi yaşama yolunda ve izindeyiz.Ümmedim 70 fıkraya ayrılaçaktır.Bunlardan bir tanesi cennete gidecektir.Oda benim yolumdan gidenlerdir.
    Cevapla
  • oren 8 yıl önce Şikayet Et
    çözüm kardeş sen hiç hadis okumazmısın ehli sünnet kabir azabı olduğuna inanır . kendi mantığınla yorum yapıyorsun.
    Cevapla
  • Çözüm 8 yıl önce Şikayet Et
    Yasin suresinde "bu Kitap diriler içindir" der, sen ölüye okuyorsun. Fatih'da, anlamını bir oku. Ölü ile ilgili bir şey var mı? Daha yargılama(hesap, mahkeme) günü gelmeden kimin ne kadar azap çekeceğine kim karar veriyor da kabirde azap çekiliyormuş?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!