Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde şehit olan polis memuru Bülent Durgun son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 26.12.2015 15:49 GÜNCELLEME 26.12.2015 16:19

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yangına müdahale eden itfaiye aracının çarpması sonucu şehit olan 42 yaşındaki 2 çocuk babası polis memuru Bülent Durgun memleketi Elazığ’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bir otelde çıkan yangın nedeniyle görev alan polis memuru Bülent Durgun, yangına müdahale eden itfaiye aracının çarpması sonucu şehit olmuştu. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenine ardından şehidin naaşı, memleketi Elazığ’a getirildi. Bugün İzzetpaşa Camii’nde şehit polis için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, Vali Yardımcısı Zekeriya Göker, Mehmet Fevzi Dönmez, diğer protokol üyeleri, askeri ve emniyet personeli, şehidin kardeşleri, eşi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Peyami Güngör’ün cenaze namazını kıldırmasının ardından şehidin naaşı, meslektaşları tarafından omuzlara alınarak bir süre götürüldükten sonra cenaze aracına konuldu. Resmi tören geçişinin ardından şehidin naaşı, merkeze bağlı Yurtbaşı beldesine götürülerek, aile mezarlığında dua ve göz yaşları arasında toprağa verildi.

Şehit polis memuru Bülent Durgun’un emekli polis ağabeyi Saim Durgun’un 2003 yılında, İstanbul Florya’da korumalık yaptığı bölgede bir eve giren hırsızlara müdahale ettiği sırada vurulması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Anne ve babası da vefat eden şehit Durgun’un, 8 kardeş olduğu, 2 kardeşinin de trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı