İşkenceci üvey anne, Ankara'ya nakledildi

Kayseri Kapalı Cezaevi'nde hükümlü ve tutuklular tarafından dövülerek hastanelik edilen Songül A., Ankara'ya nakledildi.

İşkenceci üvey anne, Ankara'ya nakledildi
İşkenceci üvey anne, Ankara'ya nakledildi
GİRİŞ 27.12.2015 09:55 GÜNCELLEME 27.12.2015 09:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kayseri’de 5 ve 7 yaşındaki iki üvey çocuğuna işkence yapmak suçundan 46 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Kayseri Kapalı Cezaevi'nde  hükümlü ve tutuklular tarafından dövülerek hastanelik edilen Songül A., Ankara'ya nakledildi.

16 Aralık'ta 46 yıl hapis cezasına çarptırılan Songül A., kaldığı Kayseri Kapalı Cezaevi’nden geçen perşembe günü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Adli Tabipliğe getirildi

Songül A., iddiaya göre tutuklu veya hükümlüler tarafından dövülünce, cuma günü gece saatlerinde tekrar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

İşkenceci üvey anne, acil servisin travma bölümünde 'darbe, dayak, bükülme, ısırılma veya tırmalanma, başın yüzeysel yaralanması tanısı' ile tedavi uygulandı.

Tedavisinin tamamlanmasının ardından Songül A., jandarmalar tarafından tekrar cezaevine götürülerek, revire konuldu.

Cezaevindeki bu gelişmeler üzerine Songül A.'nın, can güvenliği açısından başka bir cezaevine nakledilmesi kararlaştırıldı. Sevk kararı uyarınca Songül A., dün gece yarısı güvenlik önlemleri altında Ankara Sincan Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

YORUMLAR 7
  • Merve 8 yıl önce Şikayet Et
    Savunmasız yavruların o an ne yaşadıkları acının aynısını fazlasıyla yaşamalı Yavruma baktıkça o yavruların kuzu misali önünde durmaları yapılana ses çıkaramamaları geliyor aklıma Allah belasını versin ölmesin sürünsün inşallah.
    Cevapla
  • songül 8 yıl önce Şikayet Et
    sincan da daha beter ederler seni inşallah. ölmezsin ölemezsin inşallah
    Cevapla
  • hacer 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım o yavruları kurtardı çok şükür ben de bir anneyim ve ikizlerim var o çocuklar gözümün önünden gitmiyor rabbim sana havale ettim o kadını anne denilmez. O kadına
    Cevapla
  • Yalcin 8 yıl önce Şikayet Et
    İşallah birileri çıkarda aynı işkenceyi ona yapar, savunmasız yavrulara karşı yaptıklarının karşılığı olamaz bile
    Cevapla
  • emine 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynı işkenceyi ona da yapmak lazım.küçücük kuzucuklara nasıl kıydın.O günden beri aklımdan çıkmıyor. Üç çocuk annesi biri olarak çocuklarıma bakarken bile o aklıma geliyor.görüntüler ortaya çıkmasa işkenceye devam edecekti.Babaya da çok kızgınım.oçocukların her halinden belliymiştir bu hale gelmemeliydi...İnsan diyemeyeceğim bu mahlukunda Allah belasını versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!