Kartal'da korsan gösteri: 1 polis yaralandı

Kartal'da korsan gösteri yapan grup, caddedeki çöp konteynerlerini yola devirerek ateşe verdi ve içi yolcu dolu halk otobüsünü taşladı.

Kartal'da korsan gösteri: 1 polis yaralandı
Kartal'da korsan gösteri: 1 polis yaralandı
GİRİŞ 27.12.2015 21:01 GÜNCELLEME 27.12.2015 21:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gruba müdahale eden polis ekipleri 8 kişiyi gözaltına aldı. Olaylar sırasında 1 Çevik Kuvvet polisinin hafif yaralandığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, yüzleri maskeli yaklaşık 50 kişi, saat 18.00 sıralarında Spor Caddesi'nde korsan gösteri yaptı. Göstericiler, caddedeki çöp konteylerlerini devirerek ateşe verdi ve yolu trafiğe kapattı. Grup, daha sonra seyir halinde olan içi yolcu dolu bir Özel Halk Otobüsü'ne taşlarla saldırdı. Yolcular otobüsten inerken, sürücü de otobüsü caddede bırakarak kaçtı. 

Polisin TOMA ve zırhlı araçlarla müdahale ettiği grup ara sokaklara dağıldı. Cadde de, TOMA tarafından çöp konteynerlerinin çekilmesi sonucu yeniden ulaşıma açıldı.

Bu arada, müdahale sırasında 1 Çevik Kuvvet polisinin yaralandığı öğrenildi. Hafif yaralı polis Kartal Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. 

Öte yandan, 8 gösterici de gözaltına alındı. Zanlılar Emniyet'e götürüldü. Bu sırada, göstericilerin yakınları ile polis arasında tartışma oldu. 

Taşlanan otobüsün sürücüsü ise “Saldırıp kırdılar camları. Kaçtık biz de. 20-30 kişi vardı otobüste. Otobüsü bıraktık kaçtık, kaçmasak bize de bir şey olabilirdi" dedi. 

YORUMLAR 1
  • fatih hamidullah 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdide kartala yuvalanmayamı çalışıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur