Erdoğan ve eşinden 80ler dizisi oyuncusuna övgü

Erdoğan, İstanbul’da katıldığı bir törende eşine seslenerek, "Bak Emine en sevdiğin oyuncuyu bulduk" diyerek Balcı’yı gösterdi.

 Erdoğan ve eşinden 80ler dizisi oyuncusuna övgü
Erdoğan ve eşinden 80ler dizisi oyuncusuna övgü
GİRİŞ 28.12.2015 12:25 GÜNCELLEME 28.12.2015 12:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da katıldığı bir tören sonrası karşılaştığı TRT 1’de yayınlanan 80’ler dizisinde 'Yıldız’ rolünü oynayan Özlem Balcı ile sohbet etti.  Görüşme sırasında Erdoğan, eşine seslenerek, "Bak Emine en sevdiğin oyuncuyu bulduk" diyerek Balcı’yı gösterdi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sanat Düşünce ve Eğitim Derneği’nin (SADED) 2 gün önce İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği ’Asım’ın Nesli’nden Bir Usta’ adlı programa katıldı.

Program sonunda, davetliler arasında bulunan TRT 1’de yayınlanan '80’ler’ adlı dizinin oyuncusu ve belgesel yapımcısı Özlem Yıldız ile karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, oyuncuyla bir süre sohbet etti. Görüşme sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşine seslenerek, "Bak Emine en sevdiğin oyuncuyu bulduk" diyerek Balcı’yı gösterdi.  Erdoğan ve eşi diziyi ilgiyle izlediklerini ve Balcı’nın oyunculuğunu beğendiklerini söyledi.

Oyuncuyla bir süre sohbet eden Emine Erdoğan,  Özlem Balcı ile tanıştığı için mutlu olduğunu ifade etti. Özlem Balcı da, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın kendisine gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. 
 

YORUMLAR 6
  • özlem yıldız mı 8 yıl önce Şikayet Et
    Özlem yıldız mı balcı mı karar verin?
    Cevapla
  • Cihan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar da bizim DGS ogrencileri öğrenimine ara verdikleri için KYK dan destek alamayan ve daha önceki iki yıl Yükseköğrenim k katkı kredisi aldığı için faizle borçlanan is bulamadığı için KYK borcunu ödeyemeyen bizim öğrenciler. Bakarmısınız lutfen
    Cevapla
  • Baba yaa 8 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız samimi ve doğal onu çok seviyorum yaaa ♡♡♡ Rabbim onu basimizdan eksik etmesin inşallah...
    Cevapla
  • Aslantepeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bugunku ilk yorumum 'GULEN YUZLERE' ;)
    Cevapla
  • ahmedifaruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam King ya bizden sizden hepimizden biri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkler 800 milyar doların peşinde! Erdoğan'dan haber bekliyorlar
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi