Gülen cemaati yıllardır o isimle çalışıyordu!

Abdurrahman Dilipak, Yeni Yüzyıl Gazetesi'nden Esra Elönü'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gülen cemaati yıllardır o isimle çalışıyordu!
Gülen cemaati yıllardır o isimle çalışıyordu!
GİRİŞ 04.01.2016 09:45 GÜNCELLEME 04.01.2016 10:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dilipak, Graham Fuller'in Gülen cemaatiyle çalıştığını ve kendisine de bu işin içinde yer alması için teklifte bulunduklarını açıkladı.

İşte Dilipak'ın o açıklamaları:

- CIA’nın Müslümanlar içine soktuğu ajan siz misiniz?

Eskiden derin devlet böyle diyordu. Paralelciler de şimdi etkimi kırmak, itibarsızlaştırmak için bu söylentiyi yaymaya çalışıyorlar. 1993’te Yörünge kapak konusu olarak benim için bu soruyu yöneltmişti. Bu dünyada kim ne yaptı ise öbür dünyada önüne konulacak... Ben böyle bir ihanetin parçası olmadığım, hiçbir istihbarat örgütünde yer almadığım halde bana bu iftirayı yapanlarla o gün hesaplaşacağız. Kim kime olmadığı bir şeyi isnat ederek iftira ederse, o iddia sahipleri o şeyi yapmış gibi muaheze edilecekler... Kem söz sahibine aittir.

- Amerika, Fethullah Gülen’e teklif ettiği projeyi aslında ilk size teklif etmiş doğru mudur?

Hayır, doğru değil. Amerika değil Graham Fuller. Onlar Gülen’le çok önceden çalışıyorlardı, bu işin içinde benim de yer almamı istiyorlardı. Bu projenin dünya ve bölge barışı, Türkiye’deki İslamcıların özgürlük ve refahına olumlu katkı sağlayacağını söylüyorlardı. Asıl hedefleri İslam’a karşı sopa değil havuç. Bu şekilde İsrail’in varlığı ve güvenliğini garanti algına almak, İslam dünyasının gelecek tasavvurunu batılı kavram ve kurumlarla çerçevemek, ABD ve NATO’nun askeri ve stratejik hedefleri ile uyumlu bir İslam dünyası hayal ediyorlardı.

Benim tavrım çok açık ve net. Gayrimüslimler ile Müslümanlar hakkında, onlar aleyhine olacak bir işbirliği yapmam. “Korku ya da güç hayali ile “evet” desem bile bana inanmayın, Allah’a ve ahiret gününe inanan bir insan olarak aklım başıma geldiğinde size ihanet ederim. Sizden korksam bile Allah’ın gazabından daha çok korkarım, sizin vaatlerinize tamah etsem bile Allah cenneti vadediyor, siz bana onu vadedecek değilsiniz” dedim. Ama birileri o tekliflere tav oldular.

YORUMLAR 6
  • YALÇIN 8 yıl önce Şikayet Et
    GÜLEN ile ilgili söylenenler doğru; lakin Sayın Dilipak'ın onunla aynı karede işi ne o zaman?
    Cevapla
  • GERÇEKLER 8 yıl önce Şikayet Et
    Amerika bu projeyi Necmettin Erbakana teklif etti önce. Kabul görmeyince rahmetli Esat Coşan Hoca efendinin kapısını çaldı. Oradan da olumsuz cevap alınca adamlarını buldular. F.G. 28 şubat sürecinde bu nedenle Amerikada kalamadı rahmetli Esat Coşan hoca efendi. Takip edildi ve rahatsız edildi. ve sonra ....
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Öyle veya böyle, Artık F gülenin bileti kesilmeli !
    Cevapla
  • kürt muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    hocam biz senide biliyoruz onları da kafanı yorma bu tipler hz aişe anemizede iftira etmişler . hocam senin yaptıklarında ortada onların yaptığıda. durmak yok hizmete devam.
    Cevapla
  • AK GENÇLİK 8 yıl önce Şikayet Et
    seninde dediğin gibi kem söz sahibine aittir, artık gülen ve cemaatiyle mahşere kaldı hesap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü