110 kamu görevlisine terör soruşturması

Siirt’te terör örgütü propagandası yaptıkları ileri sürülen 110 kamu görevlisi hakkında idari soruşturma başlatıldı.

110 kamu görevlisine terör soruşturması
110 kamu görevlisine terör soruşturması
GİRİŞ 13.01.2016 13:42 GÜNCELLEME 13.01.2016 14:33
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, Siirt’te İllegal basın açıklamalarına iştirak, toplumu alenen tahrik ve teşvik, terör örgütü propagandası yapmak ve sosyal paylaşım sitelerinde devlet büyüklerine hakaret eden paylaşımda bulunmak gibi 5 ayrı madde üzerinden 110 kişi hakkında idari soruşturma başlatıldığını bildirdi. Diyarbakır, Cizre ve Silopi’de terör örgütü tarafından kurulan hendeklerin Siirt’te de kurulmak istendiğini, ancak Siirtli vatandaşların örgüte ciddi anlamda destek vermediğini yönünde istihbarat bilgileri aldıklarını belirten Özkan, "Siirt bu yönde huzur ve güven kentidir. Bu konuda Jandarma, Tugay ve MİT ile koordineli çalışıyoruz. Siirt’te İllegal basın açıklamalarına iştirak, toplumu alenen tahrik ve teşvik, terör örgütü propagandası yapmak ve Twitter ve Facebok gibi sosyal paylaşım sitelerinde devlet büyüklerine hakaret eden paylaşımda bulunmak gibi 5 ayrı madde üzerinde yapılan çalışmayla 110 kişi hakkında idari soruşturma başlatıldı" dedi.

YORUMLAR 14
  • kul 8 yıl önce Şikayet Et
    evet yaptırımlar mutlaka olmalı hemde tavizsizz..
    Cevapla
  • mert 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah devlete zeval vermesin. Müdürüm geldiğinden bu yana ilimizde huzur ve sükunet devam etmekte kendisine ve tüm personeline teşekkürler.Kurumlardan bağlantısı tespit edilenler malesef mahkeme kararıyla geri geliyor, hakimlere el atılsın.
    Cevapla
  • burhan 8 yıl önce Şikayet Et
    yasalar ile bu müdürümüz gibi yöneticilere destek verilmeli. meclis boş durmamalı, teröre destek verenlerin devlet ile olan maddi ilişkileri her türlü kesilmeli.
    Cevapla
  • Vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu tur yaptirimlar olmak zorunda hem devletin maasini al hemde devlete ihanet et olmaz olsada ilahi adalet elbet devreye girer
    Cevapla
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    Polis araştırsın canını ortaya koyup yakalasın.Ne olacak? Siöleyeyim; Yarın Savcı-hakim efendiler takipsizlik kararı yada serbest bırakma kararı verecek.ne zamana kadar içlerinden birileri CANLI BOMBA olup masumların canını yakana kadar.ha o zamanda yine Polisi suçlayacak herkes.neden mi, "İSTİHBARAT ZAAFİYETİ" diyecekler.Kimse zamanında Polis bu katilleri yakalamıştı ama birileri bunları korumuştu serbest bırakmıştı demeyecek.Allah hesabını soracak inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin