Gece yarısı alçak saldırı: 3 şehit, 4 yaralı

Şırnak'ın İdil ilçesinde polis ekiplerine yönelik düzenlenen saldırıda yaralanan 7 polisten 3'ü kaldırıldıkları hastanede şehit oldu.

GİRİŞ 18.01.2016 02:02 GÜNCELLEME 18.01.2016 11:00
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre Şırnak'ın İdil ilçesi Turgut Özal ve Yenimahalle mevkiinde seyir halindeki zırhlı polis araçlarına teröristler tarafından bombalı saldırı düzenlendi.

Saldırıda ilk belirlemelere göre 3'ü ağır 7 polis memuru yaralandı. Ağır olarak yaralanan 3 polis memurları kaldırıldıkları İdil Devlet Hastanesi'nde şehit düştü.
 
Çatışmalar ilçe genelinde devam ederken, ilçede yoğun silah sesleri yükseliyor.
 
DİYARBAKIR'DA FACİANIN EĞİŞİNDEN DÖNÜLDÜ
 
Edinilen bilgiye göre Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde seyir halindeki zırhlı polis aracına bir grup terörist tarafından roket atarlı saldırı düzenlendi. Roketin araca isabet etmeyerek bölgede bulunan elektrik trafosuna düşmesi olası bir faciayı önledi.

Roketin elektrik trafosuna düşmesi sonucu bölgede elektrikler kesilirken, teröristler ile güvenlik kuvvetleri arasında çatışma sürüyor. 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 51
  • cennetteyim 8 yıl önce Şikayet Et
    bu işin sonu biticekse idamla biter yakaladıgını asacaksın cezaevlerinde yatan siyasal olan neyse 48 saat icinde baslayacaksin bak ne oluyo gor
    Cevapla
  • derin vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    halk cıkmadıkca onlar hep cırıt atar adam tunelden gelıp olay yapıp kacıyor olmaz .
    Cevapla
  • Uğur Eroğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Terörün öldürmekle bitmeyeceğini hala anlamadık 40 yıldır operasyon yapılıyor sonuç 35 bin insan hayatını kaybetmiş bunun içinde asker,sivil ve poliste var terörün bilançosu yıl 2016 hala değişen birşey yok.
    Cevapla
  • nuaf 8 yıl önce Şikayet Et
    asker ve polisi çekiceksin sivillerede 6 saat sure verıceksın ordan cıkmaları ıcın.cıktılar cıktılar cıkmadılar pkk lı sayıcaksın jetler 2 3 saat o bolgeyı havadan bombalıcak tertemız.ne asker zarar gorcek ne polıs.cozum bu
    Cevapla
  • Vur Özel Harekat 8 yıl önce Şikayet Et
    Son leş gelinceye kadar vur özel harekat vur komando
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?