Gülen'in çok gizli videosunun sırları

Gülen'in gizli videsounu dün köşesinde paylaşan Takvim yazarı, yoğun istek üzerine söz konusu video ile ilgili sırlar paylaşmaya devam etti.

Gülen'in çok gizli videosunun sırları
Gülen'in çok gizli videosunun sırları
GİRİŞ 20.01.2016 12:57 GÜNCELLEME 20.01.2016 13:02
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Dünkü yazısında, gazeteci Savaş Süzal'ın (1990 yılı) 3 bin dolara bir Amerikalı gazeteciden satın aldığı FETÖ videosundan bahseden Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç, yazısının büyük ses getirmesi üzerine video ile ilgili yeni sırlar paylaşmaya devam etti...

İşte Erandaç'ın ''FETÖ videosunun sırları'' başlıklı bugünkü yazısı;

Telefonla arayan dostlarım, elektronik adresime gelen mesajlar, birçok eski ve yeni milletvekili arkadaşlarım hep aynı istekte bulunuyorlardı:

FETÖ VİDEOSUNUN DETAYLARINDA NE VARDI? HATIRLATMAYA DEVAM.
HAFIZA-İ BEŞER NİSYAN İLE MALÜLDÜR.

Yani, "İnsan unutur" sözüne inanan bir gazeteci olarak, FETHULLAH GÜLEN'İN TOP SECRET (ÇOK GİZLİ) videosunun sırlarını hatırlatmak istiyorum. Kısaca olay neydi? Gazeteci Savaş Süzal'ın GÜLEN İDDİANAMESİNİN ASLI başlıklı yazısı:

(29 Aralık 2015): "Amerikalı bir gazeteciden, Fethullah Gülen'i vaaz verirken gösteren bir videoyu satın aldım. Bir kopyasını kendime yapıp, aslını İstanbul'a gönderdim. Bu videonun, özellikle İsrail istihbaratına yakın ve ilintili bir gazeteci tarafından temin edilmesi, dikkatimi çekmişti. İsrail istihbaratı, müritler arasına nasıl girebilmiş ve bu kadar yakından video çekebilmişti?

Yıllarca, hep bu konuyu sorguladım kafamda. GÜLEN bu videoda, Türk hukuk sistemine nasıl sızılacağını, adli sistemin, askerin, nasıl ele geçireceklerini müritlerine dillendiriyordu." Bu TOP SECRET VİDEO, İstanbul'un kapalı odalarında saklanıyordu. Yükselen RAHMETLİ ERBAKAN-Refah Partisi'ne karşı, Fethullah Gülen atakları artıyordu. 1997'de 28 ŞUBAT postmodern darbesi oldu. General Çevik Bir'in patronluğunda algı operasyonları başlamıştı. Rahmetli Necmettin Erbakan, Başbakanlıktan düşürülürken, Fethullah Gülen bir taraftan 28 Şubat postmodern darbecilerini destekliyor, diğer yandan (1998 yılı) Vatikan'da Dinlerarası Diyalog hareketi adına Papa II. Jean Paul ile görüşüyordu. Bu görüşmeyi Sefarad Hahambaşı Eliyahu Bakhsi Doron izledi.

YIL 1999: BİR CIA-DERİN AMERİKA PROJESİ DEVREYE GİRDİ. BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'NIN BAŞI ABDULLAH ÖCALAN, TÜRKİYE'YE TESLİM EDİLDİ. GÜLEN AMERİKA'YA GÖTÜRÜLDÜ. (15 ŞUBAT 1999-Abdullah Öcalan, teslim edildi.
22 MART 1999- Fethullah Gülen Amerika'ya götürüldü) Ne tesadüf.
İstanbul'da karanlık odalarda saklanan Fethullah Gülen videosu, 18 Haziran 1999'da TV'de anchorman, ALİ KIRCA tarafından yayına sokuldu. Fethullah Gülen, O VİDEO'DA ne demişti?

"İKİ ANA HEDEF: MÜLKİYE VE ADLİYE. SİVRİLİRSEK SONUMUZ CEZAYİR OLUR. Sivrilmeden, mevcudiyetinizi hissettirmeden çok ilerlere gitme. Mutlaka riayet edilmesi lazım..." Gülen'in laik ve demokratik Cumhuriyet rejimini eleştiren ve rejimi değiştirmek için dile getirdiği O VİDEO, TV'DE gösterildikten sonra, Amerika'ya gidebilmesi için bir mazeret! yaratılmış oldu. Fethullah Gülen'e çok sempatisi olan Başbakan Bülent Ecevit, Gülen'e telefon açarak; "By-pass kalp ameliyatı olması için!" dedi.ABD'ye gecikmeden gitmesini önerdi. "Ne tür bir sağlık" olduğunu da düşünmek gerektir. Devlet Güvenlik Savcısı, Nuh Mete Yüksel Ağustos 2000 tarihinde Fethullah Gülen aleyhinde dava açtı. Yani, Amerika'ya götürüldükten sonra...

SONUÇ: İngiliz Eski Başbakanı Benjamin Disraeli der ki: "SEÇİLMİŞ HÜKÜMETLER PEK NADİREN HALKLARINI YÖNETİRLER"... Yeni Türkiye'nin lideri Tayyip Erdoğan, MİLLİ VE YERLİ DURUŞLA ülkemizi yönetmeye başlayınca, ANGLOSAKSONLAR panikledi. Nefesleri kesildi. Ve ABD'de CIA koruması altında yaşayan Fethullah Gülen, 17/25 Aralık 2013 darbesini yapmaya teşebbüs etti. DERİN AMERİKA-İNGİLTERE BU İŞLERİ İYİ BİLİYOR. BÜYÜK TÜRKİYE'DE GÜCÜNÜ VE POTANSİYELİNİ KEŞFEDİYOR. HEDEF, 3 MİLYON KİLOMETRELİK GÖNÜL COĞRAFYASI... BİZE ÇOK YAKIN....

YORUMLAR 17
  • KÜRT OĞLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar da dindar, vatansever, hayırsever rolleri yapıyordu. Tüm ikiyüzlülükleri dünyalık saltanatlarının selameti, ihtiraslarının tatmini içinmiş.
    Cevapla
  • hgr 8 yıl önce Şikayet Et
    20 yildir var olan seyler
    Cevapla
  • yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    nesi cok gizli? bu video internette mevcut zaen
    Cevapla
  • gören 8 yıl önce Şikayet Et
    He Vallahi ölüp ölüp diriltiniz di gösterin , bana delil lazım. Ailemďen subayı olan ,müdür olanı var.
    Cevapla
  • cerci 8 yıl önce Şikayet Et
    Tırt haber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor