Polis aracına bombalı saldırı: 10 yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde polis servis aracına teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda 9’u polis 10 kişi yaralandı.

Polis aracına bombalı saldırı: 10 yaralı
Polis aracına bombalı saldırı: 10 yaralı
GİRİŞ 21.01.2016 18:38 GÜNCELLEME 21.01.2016 19:14
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre olay, saat 17.00 sıralarında hendek ve barikatların bulunduğu merkez Dicle Mahallesi’nin ortasından geçen uluslararası İpekyolu’nda meydana geldi. Burada teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı bomba, Cizre istikametine gittiği öğrenilen polis servis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada 9'u polis, 1’i sivil, 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla başta Nusaybin İlçe Devlet Hastanesi olmak üzere çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Patlamanın ardından olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda özel harekat ve terörle mücadele polisi sevk edildi. İpekyolu’nu çift yönlü trafiğe kapatan polis, güvenlik önlemleri aldıktan sonra bölgede incelemelerde bulundu. Bölgede başlatılan operasyonlar devam ediyor.

YORUMLAR 37
  • mmm 8 yıl önce Şikayet Et
    O bombayı Yerleştirenler o Polislere kurban olsun inşallah...
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    tedavi edenleri yakın takibe alın. ilaç getirenleri ve verenleride.
    Cevapla
  • kamil kaya 8 yıl önce Şikayet Et
    arkafdaslar bu araç zırhlı zaten zırhlı olmasa sağ çıkan olmaz Allah muhafa etsin
    Cevapla
  • kahtali 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan kalles pkk bu senin son cirpinisin can verecegin an yakindir bu kanini doktugun yigitlerin hakkini bir bir alacaz senden bizim bi askerimiz bi polisimiz yaralansa sizden bin can gidecek elimizi tasin altina koymamiz gerekecek degil elimizi bedenimizi gene koyariz bu vatan icin tasin altina bu topraklar kanla alindi kanla verilecek hadi gelin bakalim bu topraklar pkk terorune mezar olana dek durmak yok yola devam
    Cevapla
  • hyr 8 yıl önce Şikayet Et
    terörde bazen rusya devreye giriyor.karşınızdakinin ciddi bir düşman olduğunu unutmayın.hergün yeni bir şekil karşınıza gelebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!