Bağdat Caddesi'nde bir sapık dehşeti daha!

Üniversiteli E.F.B.'nin uğradığı tecavüzle gündeme gelen Bağdat Caddesi'ne bir başka sapığın daha dadandığı anlaşıldı.

Bağdat Caddesi'nde bir sapık dehşeti daha!
Bağdat Caddesi'nde bir sapık dehşeti daha!
GİRİŞ 29.01.2016 07:55 GÜNCELLEME 29.01.2016 07:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Üniversiteli E.F.B.'nin uğradığı tecavüzle gündeme gelen İstanbul'un en lüks semtlerinden Bağdat Caddesi'ne bir başka sapığın daha dadandığı anlaşıldı.

Üniversite öğrencisi D.K, gece 09.30 civarında, evine dönerken biriyle karşılaştı. Genç kızın yolunu kesen kişi, "Minibüs caddesine nasıl çıkarım" diye sordu. Adresi tarif ettikten sonra yoluna devam eden D.K, aynı adamın peşinden geldiğini fark etti. Bunun üzerine arkasına dönüp rahatsız olduğunu söyledi. Fakat 25-30 yaşlarındaki erkek, takibe devam etti.

Hatta gittikçe yaklaşıp, genç kıza arkasından saldırdı. D.K, elindeki şemsiyeyle kendisini korumaya çalıştı. Var gücüyle çığlık attı. Sesi duyan komşular, dışarı çıktı. Yakalanacağını anlayan sapık, genç kızı konteynerinin arkasına atıp kaçtı.

BİRÇOK ŞİKAYET VAR

Şoka giren D.K. ise soluğu karakolda aldı. Yaşadıklarını polise anlattı. Ekipler, sapığı tarif etmesini istedi. Genç kız, "1.80 boylarında, beyaz tenli, kirli sakallı ve renkli gözlü" olduğunu belirtti. Bunun üzerine daha önce de birçok genç kızın, taciz şikayetiyle karakola geldiği ve aynı eşgali verdiği öğrenildi. İnternette örgütlenen çok sayıda kadın, "Şüphelendiğiniz kişilerin fotoğrafını çekin, polise gönderin" dedi.

İŞTE EŞGALİ

YAŞ: 25-30 civarı
BOY: Yaklaşık 1.80
TEN RENGİ: Beyaz
GÖZ RENGİ: Mavi
YÜZÜ: Kirli sakallı

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 4
  • Gul 8 yıl önce Şikayet Et
    Akli selim kullanici sen kadinlara kizini oglunu yetistr iyi dicegine cuvaldizi kendine batir kadin egitsin kadin baksin kadin calismasin erkek ne yapicak pardon baba ya daha büyük rol düşüyor kadinlari suçlayacaginza kendnize bakin boyke bi ulkede anne baba çalışmadan evmi gecindirsin cocukmu okutsun tabiki calisicak geri kafalilign luzumu yok
    Cevapla
  • Akl-ı Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Tum kadinlarimiza seslenmek isterimki erkekleride kadinlarida sizler yetistirmektesiniz. Bu yetistirdiginiz erkekler namuslu yetistirin hakeza kizlarida basi bos birakmayiniz. Her namussuz yetisen erkek veya bayan bir suc isleyici ve azmettirici rolu oynamaktadir. Bu konuda kadnlar calisma hayatina bu kadar girmek yerine evlerindeki fidanlari edep haya ahlak iman dogrultusunda yetistirmeleri gerekmektedir. Yoksa b duzen dahada kotuye gidecektir. Cok yakinda binlerce ahlaksiz hapiste olacak. Binlerce kadin siginma evinde olacak.
    Cevapla
  • Derwişan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim ayıp ya, marka değerini düşürüyorsunuž caddenin olmaz ki,
    Cevapla
  • bordo 8 yıl önce Şikayet Et
    avukat selami başkan kizar o ceddenin adı kırlenıyor diyor gerisini siz düsünün
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'