Sultangazi'de kahvehane tarandı

Kagıthane'deki kahvehane saldırısının ardından Sultangazi'de de dün akşam bir kahvehane silahlı kişiler tarafından tarandı.

Sultangazi'de kahvehane tarandı
Sultangazi'de kahvehane tarandı
GİRİŞ 04.02.2016 00:15 GÜNCELLEME 04.02.2016 09:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sultançiftliği'nde dün saat 23.45 sıralarında, Sultançiftliği Ordu Caddesi, 193. Sokak'ta bulunan bir kahvehanede meydana geldi.

Kimliği belirsiz bir kişinin tabancayla açtığı ateş sonucu kahvehanede bulunan 1 kişi başından, 1 kişi de bacağından yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, başından vurulan kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

3 GÜNDE 3. SALDIRI

Öte yandan, bu saldırı pazartesi ve salı günkü saldırıları akıllara getirdi.

Pazartesi günü Küçükçekmece'de bulunan Kanarya Mahallesi'nde yüzleri maskeli iki kişi kahvehaneyi taramış ve 2 kişi ölürken, 5 kişi de yaralanmıştı.

Salı gecesi ise Eyüp Yeşilpınar’da Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği’ne kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, olayda 1 kişi ölürken, biri ağır 3 kişi de yaralanmıştı.

YORUMLAR 3
  • dedi annem 8 yıl önce Şikayet Et
    ben o muhitte oturuyorum ve o kıraathanede pek tekin insanların takılmadığını biliyorum bu nedenle şaşırmıyorum daha önce de benzerleri yaşandı yaralılar ölüler oldu. ya çete içi anlaşmazlık ya çeteler arası hesaplaşma dır.
    Cevapla
  • ottoman 8 yıl önce Şikayet Et
    noluyo ya nerde bu emniyet mit şaka gibi bir ülke olduk yahu
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu polisler kılş uykusuna mı yattılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kiralarda tavan zam uygulaması, Temmuz'da sona erecek! Zam oranı kalkarsa ne olur?
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da