HDP'nin sahte imamları camide yandaş topluyor

HDP'li belediyelerin bölgelerdeki camilere sahte imam göndererek, bölücü örgüte yandaş toplamaya çalıştığı ortaya çıktı.

HDP'nin sahte imamları camide yandaş topluyor
HDP'nin sahte imamları camide yandaş topluyor
GİRİŞ 06.02.2016 07:27 GÜNCELLEME 06.02.2016 07:27
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Din düşmanı PKK'nın sadece Doğu illerinde camileri yakmak ve ezanı susturmakla yetinmediği ortaya çıktı. Müftülerin hazırladığı raporda, HDP/DBP'li belediyelerin bin TL maaşla camilere sahte PKK'lı imam yerleştirdiğine dikkat çekildi. Diyanet İşleriBaşkanlığı'na bağlı oldukları ileri sürülen sahte imamların camilerde terör örgütü propagandası yaparak, halkın desteğini tamamen kaybeden PKK'ya yandaş toplamayla çalıştığı da raporda yer aldı. Teröristlerin, gerçek imamları ise tehdit ederek bölgeden uzaklaştırdıkları, gitmek istemeyenlerin evine bomba attıkları ortaya çıktı.


GÖRMEZ'E SUNULDU

Diyanet İşleri Başkanı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'e sunulan raporda, yaşanan bu süreçte din görevlilerinden hiç birinin örgüt safında yer almadığının altı çizildi. Müftüler, bölge halkının 'camiye gidemesek de ezan sesini duyalım' dediğine de raporda yer verdi.

YOL HARİTASI

Bu tespitler sonrasında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Güneydoğu'da görev yapan imam-hatip ve müezzinlerle biraraya gelme kararı aldı. Din görevlilerini dinlemek ve onlara moral-motivasyonvermek amacıyla yapılacak toplantıda, Görmez din görevlilerinden bölgede yaşananlar hakkında bilgi. Terör sonrası bölgedeki vatandaşlara yönelik verilecek hizmetmer için de yol haritası çizilecek.

Kaynak: Star

YORUMLAR 49
  • mert 8 yıl önce Şikayet Et
    evet memleket ancak idamla temizlenir
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    sahte imamlar türkiyedeki bazı tv kanalarından kiralanan ajanlardır
    Cevapla
  • gresunlu 8 yıl önce Şikayet Et
    ahir zaman alameti daha da çogalacaklar (zekeriya beyaz,yaşar nuri,vb) çok var ALLAH cc şerlerinden tüm müslümanları korusun.... amin
    Cevapla
  • gözümle gördüm 8 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten bunlar dinsiz buna şahit oldum kobaniden bir akrabamın cenazesi gelmişticuma günüydü açık alanda cumayı kıldık bumlardan hiç biri namaza katılmadı
    Cevapla
  • kayserili 8 yıl önce Şikayet Et
    samanyolu tvnin sungurlar dizisinin tam aynisi oluyor, bu dizi senaryoyu beriliyor bu hainler uyguluyor. bu diziyi seyreden varsan anlar! Allah hainlerin bin bir belasini versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar