Sur'da çatışma: 4 asker yaralı

Sur'da hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması sırasında PKK'lı teröristlerle girdikleri çatışmalarda 4 asker yaralandı.

Sur'da çatışma: 4 asker yaralı
Sur'da çatışma: 4 asker yaralı
GİRİŞ 06.02.2016 11:41 GÜNCELLEME 06.02.2016 12:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Merkez Sur İlçesi'nin 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ile birlikte hendek ve barikatların temizlenmesi, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla yürütülen operasyonlar devam ediyor. Özel kuvvetler, jandarma ve polis özel harekat timlerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonlarda, bu sabah çatışmalar yeniden şiddetlendi. Fatihpaşa mahallesinin Yenikapı sokağında tuzaklanmış bombaların imhasını yapan güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 4 asker yaralandı. Askerler, Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgede çatışmalar sürerken, patlama ve silah sesleri kentin birçok noktasından duyuluyor. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    bayık fehman hüseyin karayılan kelleleri gelmeyince bu iş uzayacak gibi.nokta atışı istihbarat yerini öğrensin kaç şehit olacaksa olur tek seferde başı kesin gövde düşer.bak abd ye ladin öldürüldü flaş olan kaidenin adı anılmaz oldu.başı kesin başı sur cizre hikaye arada birde meclisteki hainlerede hadlerini bildirin.
    Cevapla
  • SON-OSMANLI 8 yıl önce Şikayet Et
    sadece sabr diyorum.kolay birşey değil.sokak dalaşı yaşanıyor ve devletimiz mecburen hukuk içerisinde bu dalaşı bitirmek için adımlar atıyor.yoksa tsk'nın yada emniyetin acizliği diye birşey yok.karşında devlet olsa başlarına yıkabilirsin ama devlet herşeyi düşünerek kendi topraklarımızda bu operasyonu yürütüyor.ve halkı kazandı yaptığı hamlelerle.sadece tsk ve emniyet güçlerimize güvenin yeter.Bu arada şehitlerimiz oluyor evet ama düşman kahpe nerden çıkacağı belli değil ilk ateşte oluyor hepsi.sonrası düşmanın cehennemidir.devletimize güvenelim çok güzel şeyler olacak inş.ve bu itlerin sonu yakındır...
    Cevapla
  • Mehmet AKINCI 8 yıl önce Şikayet Et
    biz de hazırız RABİM BİR olan ALLAH cc fitnecilere karşı nefes alan adım atanlar pusat tutup mücadele edelere yardımını ihsan eylesin onun gücü herşeye yeter
    Cevapla
  • YETER 8 yıl önce Şikayet Et
    Surdaki binaları bombayla yerle bir etmek için neyi bekliyorsunuz.Surda bir tane sağlam bina kalmasın hepsini bombayla yıkın.YERLE BİR EDİN.
    Cevapla
  • aladdin 8 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum fikrine devlet neyi bekliyorsunnnnnnn
    Cevapla
  • MİLLİ 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM bütün güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH..Aminn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar