PKK'nın aranan mahalle sorumlusu yakalandı

ADANA'da 28 ayrı suçtan 41 yıl hapis cezası ile aranan PKK'nın mahalle sorumlusu 25 yaşındaki Hamit Ağırağaç, yakalandı.

PKK'nın aranan mahalle sorumlusu yakalandı
PKK'nın aranan mahalle sorumlusu yakalandı
GİRİŞ 06.02.2016 12:11 GÜNCELLEME 06.02.2016 15:36
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, 2011 yılında gerçekleştirilen hırsızlık çetesi operasyonunda Hamit Ağırağaç ile birlikte 17 şüpheli yakalandı. Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Ağırağaç hakkında 41 yıl hapis cezası verildi. Ağırağaç'ın avukatları dosyayı temyiz için Yargıtay'a gönderirken, sanık hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Suç işlemek için örgüt kurmak, örgüte üye olmak, hırsızlık, hürriyeti yoksun bırakma, suç eşyasını satın alma, mala zarar verme, terör örgütü üyeliği ile yağma suçlardan da hakkında açılmış 28 ayrı dava bulunan Hamit Ağırağaç'ı yakalamak için Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler, uzun zamandan beri peşinde oldukları Ağırağaç'ın merkez Yüreğir İlçesi'nin Afetevleri Mahallesi'nde saklandığını tespit etti.

Asayiş Şubesi ekipleri, zanlının saklandığı evi kuşattı. Ağırağaç, ekiplerin 'teslim ol' çağrısına rağmen kapıyı açmadı. Mahkemeden alınan arama kararı ile apartmanın 3'üncü katındaki daireye giren ekipler, Hamit Ağırağaç'ı banyoda saklanmaya çalışırken yakaladı. Sosyal medyadaki sayfasında PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi olduğunu gösteren fotoğraflar paylaşan Ağırağaç'ın terör örgütünün mahalle sorumluğu olduğu da ortaya çıktı. Hamit Ağırağaç, işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • esen 8 yıl önce Şikayet Et
    bunları hapse atıp beslemek mi lazım????????
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    suçu sabitse İDAM edilmeli yoksa BİTMEZ hdp li vekiller dahil belediye başkanları vatana ihanet ile yargılanmalı ve aynı ceza onlarada uygulanmalı daha çok şehid verir ve bir 40 sene daha uğraşırız İRAN(HİÇ SEVMEM)idam cezası ile bitirdi
    Cevapla
  • HAMZA 8 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette vinç yok ki. Her haltı yiyor namussuzlar.
    Cevapla
  • Ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence onu birakmazlar ama yinede belli olmaz burası TC
    Cevapla
  • kirkbir 8 yıl önce Şikayet Et
    mahalle sorumlusumu o nedir ya? bunlarin hepsi esbaskan hepsi sorumlu bir magara sorumlusu bir tuvalet sorumlusu. Sorumlu olmasaydi demek ki daha az ceza alacakmis. Ya bu mahkeme ve hakimler bunlara neye gore ceza veriyor 41 yil nedir? ver 100 yil orada olecegini bilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki