'Rusya’nın nereden saldıracağı belli değil'

İnsani Yardım Vakfı ‘İHH' Genel Başkanı Bülent Yıldırım, onlarca yıl sürecek bir kaos ve savaşın içinde olunduğunu söyledi.

'Rusya’nın nereden saldıracağı belli değil'
'Rusya’nın nereden saldıracağı belli değil'
GİRİŞ 06.02.2016 23:00 GÜNCELLEME 06.02.2016 23:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Medeniyet Gençliği Derneği Bursa Şubesi'nin düzenlediği, Cumartesi sohbetleri programına katılan İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, "Türkiye dünya tarihinde ilk defa mültecilere bu kadar yardım eden bir ülke örneğini gösterdi. Ciddi miktarda imkanlarını seferber etti. Modern dünya buna destek vermesi gerekirken kendi içerisindeki mültecileri dahi dışarı çıkarmaya çalışıyorlar. Avrupa korkunç bir uygulama yapıyor. Çocuklara tecavüz eden suçluların kaldığı adalara mültecileri gönderiyorlar. Mültecilere adeta siz insan değilsiniz Avrupalının dışında dünyada hiçbir insan unsuru yoktur dercesine hakaret ediyorlar" dedi. 

''YARIN MISIR, AZERBAYCAN, GÜRCİSTAN'DA SAVAŞ OLABİLİR''

5 yıl değil belki onlarca yıl sürecek kaos ve savaşın içinde olunduğunu belirten Yıldırım, "Yarın Mısır, Azerbaycan, Gürcistan'da savaş olabilir. Rusya'nın nereye saldıracağı belli değil, bundan sonraki şartlarımızı savaşta mağdur olan insanlara da yardım etmek üzere şekillendirmek mecburiyetindeyiz. Yardım da yorulma yoktur. Yardım da devamlı mazlumun ve düşkünün yanında olmak vardır. Dünyanın en fakir ülkesi Bangladeş, 1 milyon 500 bin mülteciyi barındırıyor. Avrupa kadar bağırmıyor. Avrupa 20 bin mülteci için dünyayı ayağa kaldırıyor. Avrupa'nın istediği tek bir şey var mülteci almak değil, iyi yetişmiş insanları alıp kendine hizmet ettirmek. Doktor, mühendis ve ilim adamlarını almak istiyor. Bunların dışında kadın ve çocuklar hiç önemli değil" şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    bravo ...bu heryerde dillendirilmeli avrupanın canı cehenneme onlar asla bizim dostumuz değildirler.
    Cevapla
  • vanli 8 yıl önce Şikayet Et
    Batı Rusya ve Abd Bunların planlarını var yavaş yavaş uyguluyorlar suriyede ölenler müslüman bu sebeple kimsenin umrunda değil ölenler kadınmış çocukmuş yaşlı imiş İRAN ve PYD katillerini adam yerine koymuyorum zaten onlar ruslardan aldığı destekle adam olduklarını sanan zavallılardır Sıra onlarada elbet gelecek AMA EY BATI SİZİN HESAPLARINIZ VAR UNUTMAYIN ELBET ALLAH C.C. ONUNDA BİR HESABI VAR
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün