Şehitten ağlatan mektup

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’lı teröristlerce çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Göksal Cin’in, yazdığı son mektubu yürekleri dağladı

Şehitten ağlatan mektup
Şehitten ağlatan mektup
GİRİŞ 07.02.2016 13:00 GÜNCELLEME 07.02.2016 13:00
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’ın Sur ilçesine güvenlik sebebiyle görevlendirilen ve çıkan çatışma sonrası kaldırıldığı Diyarbakır Askeri Hastanesi’nde şehit olan Zonguldaklı Uzman Çavuş Göksal Cin’in babası Şaban Cin’e yazdığı mektubu yürekleri burktu.
İki ay önce Büşra Aslan ile nişanlanan uzman çavuşun naaşı memleketi Zonguldak’ta defnedildi. Cin, 3 Şubat 2015 tarihinde Sur ilçesinde yazdığı mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Askerlik ibadet demiştin ya bana babam. Allah yolunda diyerek çıktım evimden. Ağlamayın şehit düşersem vatan toprağına. Buralar soğuk annem çok soğuk. Toprak bizi çağırıyor annem. Nasibim bir kurşun olur da düşersem toprağıma. Toprak bağrını açmışsa bana ağlama.. Üç ay önce okuldan mezun olduğumda isteyerek ben yazdım doğu görevini. Niye diye isyan etmeyin. Benim vatanım ateşler içinde yanarken ben evimde çay içemem baba. Allah’ın izniyle bayrağımı düşürmem. Kurşundan başka bir şey varsa o da nasip olsun. Her gün bir yoldaşım toprağa düşüyor. Biz İbrahim’in askerleriyiz. Dua edin bizlere. Ferman devletin. Sur bizim. Göksal Cin, Piyade Uzman Çavuş."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 76
  • musti 8 yıl önce Şikayet Et
    ruhun şaad olsun peygamber komşusu yiğit asker
    Cevapla
  • irfan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin bu vatan bölünmeyecek bölemeyecekler
    Cevapla
  • Muzaffer 8 yıl önce Şikayet Et
    ﺍِﻧَّﺎ ﻟِﻠَّﻪِ ﻭَﺍِﻧَّٓﺎ ﺍِﻟَﻴْﻪِ ﺭَﺍﺟِﻌُﻮﻥَ Biz Osmanlıyız. Cenab-ı mevlam Kusuratımızı afv-ı mağfiret eylesin. Amin. Tüm şehitlerimizin ruhuna el - Fâtihâ. Bayburt'lu.
    Cevapla
  • mim 8 yıl önce Şikayet Et
    bize hakkınızı helal eder misiniz hiç bilmiyorum,vatan için ne yaptık ki...
    Cevapla
  • Evladı Fatihan 8 yıl önce Şikayet Et
    mekanın cenneti âla olsun inşallah..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?