Kışanak'tan teröriste tahsis edildi!

HDP'li Diyarbakır belediyesi kentin en büyük mezarlığı olan Yeniköy Mezarlığı'ndaki geniş bir alanı öldürülen teröristler için için ayırdı.

Kışanak'tan teröriste tahsis edildi!
Kışanak'tan teröriste tahsis edildi!
GİRİŞ 08.02.2016 08:29 GÜNCELLEME 08.02.2016 09:46
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bölgedeki çatışmalarda öldürülen teröristler için Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesinde bulunan ve yüz ölçümü bakımından kentin en büyük mezarlığı konumundaki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yeniköy Mezarlığı’nda belediye tarafından sözde ‘PKK Şehitliği’ oluşturulduğu ortaya çıktı.

ÖZEL ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR

HDP’li belediye tarafından özel olarak çevre düzenlemesi yapılan ve mezar taşlarının belediye bütçesiyle yapılan sözde ‘PKK Şehitliği’ndeki mezarlar ise örgütünün amblem ve renkleriyle açıkça donatılmış. Teröristlerin mezarlarını maaşını belediyenin devlet parasıyla ödediği güvenlik görevlileri koruyor. Bahçıvanlar bakımını üstleniyor.

BÜYÜKŞEHİR AÇIKÇA SUÇ İŞLİYOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kamuya ait alanda oluşturduğu bölücü terör örgütü militanlarına ait mezarlıkla resmen suç işledi. Sessiz sedasız yapılan mezarlara son dönemdeki çatışmalarda ölen teröristlerin yanı sıra başka yerlerde geçmiş yıllarda öldürülen teröristlerin cenazeleri de taşınıyor. 

Vatandaşa yer yok

Diyarbakır’ın en büyük ve merkezi mezarlığında büyük bir alanda boşluk olmasına rağmen belediye bu bölgenin tamamını teröristlere ayırdı. Sözde şehitlik olarak ayrılan alana belediyenin talimatıyla boş yer olmasına rağmen cenazesini defnetmek isteyen vatandaşlar ‘bu mezarlıkta yer kalmadı’ denilerek başka yerlere yönlendiriliyor. 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 12
  • maltepe 8 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz yıksın olay bitsin
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    HDPli vekiller, 1100 akademisyen ve bölülük yapan herkes en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Yılanın başları ezilmezse alttakiler rahat durmaz. Allah teröre destek olanların belasını versin.
    Cevapla
  • VATANSEVER 8 yıl önce Şikayet Et
    asın bu adileri başka yolu yok kalmadıda zaten
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu terörist kadın neden tutuklanmadı bilemiyorum? PKKya bütün çokurları ve lojistik desteği Diyarbakır belediyesi sağlamışitı !
    Cevapla
  • karasulu 8 yıl önce Şikayet Et
    ne mezarlar yapmislar,anitlar,devletin parasi ile.koyumde hala yuzlerce mezar tassiz kabir var parasizliktan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!