Belediye önünde kendini ateşe verdi

Antalya'da işinden çıkarılan 32 yaşındaki Akın Ulaş, yardım istemek için geldiği Muratpaşa Belediyesi önünde üzerine benzin döküp yaktı.

Belediye önünde kendini ateşe verdi
Belediye önünde kendini ateşe verdi
GİRİŞ 08.02.2016 16:22 GÜNCELLEME 08.02.2016 16:22

Çalıştığı inşaattaki işinden çıkarılan evli ve 1 çocuk babası Akın Ulaş, bugün saat 14.00 sıralarında Lara semtindeki Muratpaşa Belediyesi'ne gelerek, belediye başkanı CHP'li Ümit Uysal ile görüşmek istediğini söyledi. Başkan Uysal'ın belediye meclis toplantısı için başka bir yerde olduğunu öğrenince dışarı çıkan Akın Ulaş, beraberinde getirdiği bidondaki benzini üzerine dökerek çakmakla tutuşturdu. Kısa sürede Ulaş'ın üzerini saran alevleri söndermek isteyen çevredekiler seferber oldu. Getirilen bir yangın söndürme tüpüyle alevler söndürülürken, vücudunun üst kısmı yanan Ulaş, ambulansla MedicalPark Antalya Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki müdahalenin ardından Akın Ulaş, yanık ünitesi bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay sırasında Büyükşehir Belediye Meclisi’nde olan Başkan Ümit Uysal ise, "Şahıs bizim belediyede çalışmamaktadır. Yardım için belediyeye geldiğini öğrendik" dedi. Akın Ulaş'ın ailevi nedenlerden ve maddi sıkıntı çektiği, bu nedenle bunalıma girmiş olabileceği belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı