Memurları taşıyan otomobile hain saldırı

Şırnak'ın Uludere İlçesi’nde içinde 3 memurun bulunduğu otomobil hareket halindeki patlama meydana geldi, 2 memur hayatını kaybetti.

Memurları taşıyan otomobile hain saldırı
Memurları taşıyan otomobile hain saldırı
GİRİŞ 09.02.2016 14:55 GÜNCELLEME 09.02.2016 16:38
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Şırnak’ın Uludere ilçesinde terör örgütü PKK tarafından el yapımı patlayıcı yerleştirilen araç, memurlar içindeyken uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

SALDIRIYI PKK ÜSTLENDİ

Şırnak’ın Uludere ilçesinde işe giden üç memuru taşıyan otomobile PKK mensuplarınca tuzaklanan El Yapımı Patlayıcı (EYP), uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlamada 2 memur olay yerinde hayatını kaybederken, 1 memur ise ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Yemişli köyünde oturan Ahmet Arttı (27), Abdulkerim (29) ve Diyar Oslu (33) 73 FG 263 plakalı otomobil ile işe gitmek için yola çıktı. Köy çıkışında seyir halindeki otomobile yerleştirilen EYP, PKK’lılar tarafından uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlamada, Ahmet Arttı ve Diyar Oslu olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Abdulkerim Oslu ise Uludere Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından askeri helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ahmet Arttı’nın Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde, Diyar ve Abdulkerim Oslu’nun da Uludere Devlet Hastanesi’nde görev yaptığı, işe gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • ..... 8 yıl önce Şikayet Et
    gec orayi onlarda pkk memur iyice arastirilmali bence
    Cevapla
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bilir bilmez konuşma şeker kardeşim.Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • şırnaklı 8 yıl önce Şikayet Et
    onlardan biri şehit çocuğu
    Cevapla
  • Ay Yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    tarihe dön bak bir ölüp bin dirilen kim. 1 kişi kalsak dahi hayalinizi yerle bir edeceğiz. dünya üzerinde milyarlarca Türk varken siz bir avuç topluluk asırlardır devletiniz yok anca hayal kurarsınız. yıl olmuş 2016 millet değilsiniz ki devlet olasınız
    Cevapla
  • Irk 8 yıl önce Şikayet Et
    Irkçı söylemleri bırakın bu ülke Türklerin olduğu kadar Kürtlerin de vatanıdır. Ben bir Türküm ama bunun Allah katında bir önemi yok, Allah insanları ırkına göre değil takvasına göre değerlendirir. Müslümanlar ırkı ne olursa olsun kardeştir, gerisi boş.
    Cevapla
  • osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    dikkat dış güçler ülkemizde mayıs ayında gezi benzeri büyük bir ayaklanma için hazırlık yapıyorlar büyük paralar dönüyor 51 ile 200 eğitimli ajan gruplar oluşturmak için gönderildi hedef birlik ve beraberliğimiz birçok işadamı, batı ve abd yanlısı medya hazırlanıyor uyanık olalım ..
    Cevapla
  • Burak 8 yıl önce Şikayet Et
    Ajan gibisin devlete anlat bildiklerini kardes
    Cevapla
  • urfalı 8 yıl önce Şikayet Et
    alçaklar
    Cevapla
  • can 8 yıl önce Şikayet Et
    ne ekiliyorsa o biçilsin yaşattıklarını yaşasınlar ölmesinler sürünsünler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!