Valizden vahşet çıktı!

İstanbul Maltepe'de hayvan pazarında bir valiz içerisinde parçalanmış kadın cesedi bulundu. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Valizden vahşet çıktı!
Valizden vahşet çıktı!
GİRİŞ 09.02.2016 16:59 GÜNCELLEME 09.02.2016 17:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edilinen bilgilere göre geri dönüşüm için malzeme toplayan çekçekçi olarak tabir edilen iki kişi, Cevizli Mahallesi'nde bulunan hayvan pazarında şüpheli bir valiz görerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Maltepe Asayiş Büro ekipleri, valizi açınca parçalanmış bir kadın cesedi ile karşılaştı.

Bölge geniş güvenlik çemberine alınırken, olay yeri inceleme ekipleri de ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Polis, cesedi kimin bıraktığını belirlemek için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Polisin incelemesi sürüyor.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 5
  • xyxyx 8 yıl önce Şikayet Et
    Pkk nin isidir yurkiyeyi kotulesinler diye daha neler yapacaklar isin zamanlamasi cok onemli merkel turkiyedeyken allah turk milletini boyle pis islere buladtirmiya calisanlarin belasini versin belki rus ajanlaridir
    Cevapla
  • Ayten 8 yıl önce Şikayet Et
    Nedir zavallı kadınların başına gelenler bunu yapan insan sıfatını haketmeyen bir çeşit mahluk... cehennemde sonsuza kadar çekerler inşallah cezalarını.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    vicdansızcalar
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Vicdan merhamet sıfır olmuş. Bunu yapanlarda birgün hesap verir Allaha
    Cevapla
  • tuncay 8 yıl önce Şikayet Et
    insan öldüren birisi artık zavallı durumuna düşmüştür.. cezasının bedelini ahirette nasıl ödeyecek?..nasıl bir azap bekliyorlar haberleri yok.. Allah tüm insanlara akıl fikir versin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi