İstanbul için çok önemli karar!

Bakırköy-Yenikapı arasındaki sahil yolu, ortadaki transit yol kaldırılarak 3+3 şeritli hale getirilerek daha akışkan bir trafik sağlanacak.

İstanbul için çok önemli karar!
İstanbul için çok önemli karar!
GİRİŞ 09.02.2016 18:25 GÜNCELLEME 09.02.2016 18:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) Sahil Yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için yol düzenlemesi yapacak. 6 Etap olarak gerçekleştirilecek olan yol düzenleme çalışmasının 1. etabı, yarın başlayacak.

Bakırköy-Sirkeci yönünde Bakırköy-Çırpıcı Deresi arasında yapılacak olan 1. etabın 9Nisan 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor. 1. etap çalışmada Bakırköy-Sirkeci yönünde akan iki şeritli yolun trafiğe kapatılacağı ve bu yöndeki trafik akışının mevcut tercihli yola (Transit) aktarılacağı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı/Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü'nün yapacağı çalışmaların trafik akışını etkilemeden tamamlanacağı belirtildi.

YORUMLAR 4
  • İgor 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu nüfüs artış hızı ile bu çözümün ömrü en fazla 3 yıl.daha sonra Deniz'i doldurup yolu genişletirler.3-5 yıl da o idare eder .nereye kadar.ipini koparan İstanbul da
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Transit yol varkende 3 şeritti..Türkiyede trafik kurallarına uyulmadığı için Orta Şeritdekilerde direk Ara sokaklara döneceği için şimdi daha çok trafik olur?.
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok geç kalınmış doğru bir karar
    Cevapla
  • mehmet yiğit 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten önceden böyleydi değiştirildi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"