Cizre ve Sur'dan acı haber: 2 şehit

Terörle mücadelenin sürdüğü Diyarbakır Sur ve Şırnak'ın Cizre ilçesinde çıkan çatışmada iki asker daha şehit oldu..

Cizre ve Sur'dan acı haber: 2 şehit
Cizre ve Sur'dan acı haber: 2 şehit
GİRİŞ 10.02.2016 08:40 GÜNCELLEME 10.02.2016 09:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TSK'dan yapılan açıklama şöyle;

09 Şubat 2016 tarihinde saat 18.30’da Cizre / Yüzsüren Hudut Karakolu sorumluluk sahasında, Suriye’den Türkiye’ye geçmeye çalıştığı tespit edilen yedi bölücü terör örgütü mensubuna yapılan müdahale esnasında, unsurlarımıza açılan ateş sonucunda biri ağır olmak üzere, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, derhal helikopter ile hastaneye sevk edilmiş, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralı silah arkadaşımız kurtarılamayarak saat 21.30’da şehit olmuştur.

Ayrıca 09 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 23.45’te şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırılarda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YORUMLAR 4
  • Yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Hala pyd-ypg-pkk Suriye unsurları vurulmuyor kim den çekiniliyor. ABD koltuğunun altına aldı diye dokunulmazlığı mı var şehit olan bizim askerimiz değil mi..
    Cevapla
  • Erol Mehmet Yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    HDP'lilerin mal varlıklarına el konulmalı. Kimlikleri ve vatandaşlıkları ellerinden alınıp sınır dışı edilmeliler. Aksi halde bu terör bitmez. Kesin çözümler lazım artık. Kınamayla sınamayla olmaz.
    Cevapla
  • yağız gökay 8 yıl önce Şikayet Et
    biz hala sivilleri korumaya özen gösterelim mademki oradaki vatandaşlar oradan ayrıldı diyorsunuz daha neyi bekliyorsunuz dümdüz edip geçin
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    her gün yüz terörüst gebermelili terör bitsin.bir tane beş tane gebertmekle terör bitmez.devlet hala terörle mücadele etmiyor.beyaz Toroslar iş başına geçmeden bu terör bitmez.hizli teşkilatlar şart
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat