Polise roketatarlı saldırı: 2 yaralı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bu sabah polis zırhlı aracına PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında 2 polis yaralandı.

Polise roketatarlı saldırı: 2 yaralı
Polise roketatarlı saldırı: 2 yaralı
GİRİŞ 10.02.2016 11:37 GÜNCELLEME 10.02.2016 11:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bugün sabah saat 06.00 sıralarında Nusaybin Abdülkadir Paşa Mahallesi'nde, barikat ve hendeklerin olduğu sokakların kontrolü sırasında, polis zırhlı aracına PKK'lı teröristler roketatarla ateş açtı. Roketatar mermisinin zırhlı araca isabet etmesi sonucu meydana gelen patlamada, 2 polis memuru yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı 2 polis memuru tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Bu arada saldırı sonrası kaçan PKK'lıların yakalanması amacıyla operasyon başlatılırken, patlama sonrası mahalleden uzun süre silah sesleri duyuldu.

YORUMLAR 2
  • Yalnız Kurt 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya haydi artık. Ya sizin bildiğiniz birşey var yada bizim bilmediğimiz
    Cevapla
  • .... 8 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık yeter 800 terörist yüksekova ve nusaybinden ülkeye giriş yapıyor nasıl iştir anlamadım ben, bu sınırı gözetlemek çok mu zor ihaları 24 saat uçurun sınırı kameralarla tek elden gözetleyin sivil-terörist farketmez indirin aşağı. adam gibi sınır kapısına gelsinler temizse girsin içeri oradan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı