PKK'nın öldürdüğü memurlar bakın kim çıktı

Şırnak'ın Uludere İlçesi’nde PKK’lıların yerleştirdiği bombanın patlaması sonucu şehit olan Ahmet Arttı ve Diyar Oslu toprağa verildi.

PKK'nın öldürdüğü memurlar bakın kim çıktı
PKK'nın öldürdüğü memurlar bakın kim çıktı
GİRİŞ 10.02.2016 15:09 GÜNCELLEME 10.02.2016 15:14
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Uludere İlçesi’ne bağlı Yemişli Köyü’nde yaşayan ve Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde çalışan 27 yaşındaki Ahmet Arttı, Uludere Devlet Hastanesi’nde memur olarak çalışan 33 yaşındaki Diyar Oslu ve 29 yaşındaki Abdulkerim Oslu, dün Sabah işe gelmek üzere bindikleri otomobilde, köy çıkışında patlama meydana geldi. Patlamada, Ahmet Arttı ve Diyar Oslu olay yerinde yaşamını yitirirken, Abdulkerim Oslu da yaralandı. 

Ahmet Arttı ve  Diyar Oslu’nun cenazeleri Uludere Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralı Abdulkerim Oslu ise aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde güvenlik güçlerinin yaptığı inceleme sonucu PKK’lıların otomobile daha önce yerleştirdiği patlayıcıyı infilak ettirdiği ortaya çıktı. 

PKK saldırısında yaşamını yitiren Ahmet Arttı ve Diyar Oslu’nun cenazeleri Yemişli Köyü’nde yakınlarının katıldığı sade bir törenle toprağa verildi. 

İKİ MEMUR ŞEHİT KARDEŞİ, BİRİ ŞEHİT OĞLU...

Ahmet Arttı’nın, 1998 yılında PKK’nın yola tuzakladığı mayının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan geçici köy korucusu Seyfettin Arttı’nın kardeşi olduğu ve şehit yakını olduğu için, Diyar Oslu’nun da 1990 yılında mayına basması sonucu şehit olan köy korucusu Mustafa Oslu’nun kardeşi olduğu için, Abdulkerim Oslu’nun da, 1991’de PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan ve kendisiyle aynı adı taşıyan köy korucusu Abdulkerim Oslu’nun oğlu olduğu için, şehit yakınlarına tanınan hakla memur oldukları öğrenildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 23
  • Bayburtlu. 8 yıl önce Şikayet Et
    Uyanın hemşerim tezgah Türkiye'nin parçalanması. Akıllı olun tezgâha gelmeyelim.
    Cevapla
  • 111 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah pkk nın belasını versin.
    Cevapla
  • Erkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin emserim bu insanlikmi bunlar yakiyor yikiyor öldürüyor ey kürt halki gözünüzü acin bu namussuz kanibozuk pkk ve destekcilerine
    Cevapla
  • misafir0000013 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim dileğim o ki bu mubarek cumanın yüzü suyu hurmetine sen lut kavmini helak ettiğin gibi bu pkk ve onlara sırtını dayayanlarıda en kısa surede helak et kahr u perişan eyle ya rabbi amin amin amin.artık yeter be analar ağlamaktan
    Cevapla
  • Resul 8 yıl önce Şikayet Et
    Demirtas gör destek verdiğin kanlı örgüt ne yapmış.. Hepsinin hesabını sormazsak tarih bizden hesap sorar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...