Denizli'de kan donduran vahşet!

Koyunlarını otlatan kadın vahşice öldürüldükten sonra kuyuya atıldı.

Denizli'de kan donduran vahşet!
Denizli'de kan donduran vahşet!
GİRİŞ 11.02.2016 09:43 GÜNCELLEME 11.02.2016 09:43

Denizli'nin Güney İlçesi'nde, koyunlarını otlatmak için evinden çıkan 52 yaşındaki Kübra Acar, su kuyusunda çıplak halde elleri ayakları bağlı ve başına taşla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili Jandarma 2 kişiyi gözaltına aldı.

AKŞAM EVE DÖNMEDİ

Olay, gece saatlerinde Koparan MahallesiYaylak Mevkiindeki su Kuyusunda meydana geldi. Dün sabah saatlerinde koyunlarını otlatmak için evinden ayrılan evli iki çocuk annesi Kübra Acar'ın akşam eve dönmemesinden şüphelenen yakınları araziye çıkarak onu aramaya başladı. Bölgede kan izlerine rastlayan Acar'ın yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

KAN İZLERİNİ TAKİP ETTİLER

İhbar üzerine gelen ve bölgede arama çalışması yapan jandarma AFAD ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Arama çalışmalarına mahalle sakinleri de destek verdi. Kan izlerinin arazide bulunan kuyuya doğru gittiğini tespit eden ekipler kuyunun taşlarla kapatıldığını fark etti.

ÖNCE KIYAFETLERİ ARDINDAN CESEDİ BULUNDU

İtfaiye ekipleri 15 metre derinlikteki ve 3 metre suyla dolu kuyunun içindeki taşları ve suyu tahliye etti. Kuyunun içinde dalgıçlar tarafından yapılan ilk incelemede talihsiz kadının kıyafetleri bulundu. Kuyudaki suyun tamamen boşaltılmasından sonra yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından Acar'ın cesedine ulaşıldı. Cesette yapılan incelemede başına taşla vurulan kadının elleri ve ayaklarının bağlandığı, çıplak şekilde kuyuya atıldığı belirlendi. 

İKİ KARDEŞ GÖZALTINA ALINDI

Vahşice öldürüldüğü anlaşılan Acar'ın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Bölgede inceleme yapan jandarma görgü tanıklarının ifadesine göre kıyafetleri tozlu ve çamurlu A.O. ile kardeşi R.O.'yu gözaltına aldı.

Bir oğlu İstanbul'da öğretmen, diğeri de kargo şirketinde çalışan iki çocuk annesi Kübra Acar'ın eşi Hüseyin Acar ile birlikte çiftçilik yaptıkları öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor