Silvan'da gıda ve giysi yardımında izdiham

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde Ak Parti'nin Türkiye genelinde topladığı gıda ve giysi yardımı dağıtımı sırasında izdiham yaşandı.

Silvan'da gıda ve giysi yardımında izdiham
Silvan'da gıda ve giysi yardımında izdiham
GİRİŞ 11.02.2016 16:14 GÜNCELLEME 11.02.2016 16:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Silvan'da  3 mahallede sokağa çıkma yasakları ve çatışmalarda zarar gören aileler için AK Parti tarafından Türkiye genelinde toplanan yardımlar Silvan'da Kaymakamlığa ait spor salonunda dağıtılmaya başlandı. Yardımın yapıldığını duyan vatandaşlar, spor salonuna akın ederken izdihama yol açtı.

YORUMLAR 10
  • S.A. 8 yıl önce Şikayet Et
    Oradaki gariban vatandaşın Allah yardımcısı olsun,bir yanda yokluk,bir yanda PKK terörü,örgütün haraç toplaması(herkes haraç verecek haraç veremeyen bir çocuğunu PKK'ya verecek.. baskısı)
    Cevapla
  • oğuz 8 yıl önce Şikayet Et
    onlar kesin yardımın pkk'dan geldiğini sanıyordur, vanda çocuklar nöbet kulesini taşlıyor soruyoruz vanlılara çocuklarınız neden böyle yapıyor diye ülkücüler yaptırıyor diyorlar bu kadar cahil bir halk işte
    Cevapla
  • kafkas 8 yıl önce Şikayet Et
    Aç bunlar 100 yıldır aç bunlar
    Cevapla
  • Devletci 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan arkadaslar bu bolgede yasadim ve gercekleri gordum.. uc bes cakala bakip komple karar vermeyin.. evinize gelip keles dogrultsalar siz ne yaparsiniz ?lutfen bu insanlari pkk ile ayni safa koymaktan vazgecin siz boyle yaptikca adam size aidiyet bilincini kazanamiyor. Kahrolsun pkkya bu insanlari bu hale getir.ia...
    Cevapla
  • adanalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Haram zehir zıkkım olsun.Eyer içlerinde vatan hayini varsa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler