Şırnak Valiliği'nden fotoğraf açıklaması

Şırnak Valiliği, sosyal medyada yayınlanan bazı fotoğrafların operasyonlarla alakası olmadığını açıkladı.

Şırnak Valiliği'nden fotoğraf açıklaması
Şırnak Valiliği'nden fotoğraf açıklaması
GİRİŞ 11.02.2016 19:43 GÜNCELLEME 11.02.2016 19:50

Şırnak Valiliği, sosyal medyada yayınlanan bazı fotoğraflarla Cizre operasyonunun başarısına gölge düşürülmeye ve güvenlik güçlerinin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını, fotoğrafların Cizre ilçesiyle hiçbir alakası bulunmadığını açıkladı.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz Cizre ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik olarak güvenlik güçlerimizce 15 Aralık’tan itibaren sürdürülen operasyonların başarıyla sonuçlandığının açıklanmasını takiben bazı sosyal medya hesapları üzerinden başarıya gölge düşürmeye ve güvenlik gücü mensuplarımızı halkımız nazarında itibarsızlaştırmak amacıyla kaynağı belli olmayan bazı fotoğrafların sosyal medya da servis edilmesi suretiyle karalama kampanyasına yönelik olarak paylaşımlarda bulunulduğu tespit edilmiştir” denildi.

Yapılan tüm işlemlerin cumhuriyet savcısı talimatları doğrultusunda yapıldığı belirtilen açıklamada, “Güvenlik güçlerimiz tüm iş ve işlemlerini ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda hukuk çerçevesinde gerçekleştirmektedirler. Sosyal medyada yayınlanan fotoğrafların ilimiz Cizre ilçesiyle hiçbir alakası bulunmamaktadır. Güvenlik güçlerimiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızın refahı ve güvenliği için çalışmaya devam edeceklerdir” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak