İstanbul'da rehine krizi kanlı bitti

Pendik'te bir bankayı soyan şahıs, polise yakalanacağını anlayınca bir caminin tuvaletine girip bir kişiyi rehin aldı.

GİRİŞ 12.02.2016 20:13 GÜNCELLEME 13.02.2016 09:20
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay Pendik'te saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir bankanın şubesine pompalı tüfek ile girerek 41 bin TL'yi alan 23 yaşındaki Enis Kaya, kaçmaya başladı. Bankadan panik butonunun basılması üzerine çevredeki polis ekipleri soyguncunun peşine düştü.

SOYGUNCU, SIKIŞTIRILDIĞI SOKAKTA BİR KİŞİYİ REHİN ALDI

İnönü Caddesi Anibal sokakta sıkıştırılan soyguncu Ulu Camii'nin şadırvanına girdi. O sırada içeride bulunan Mustafa Boyraz'ı rehin alan Kaya, kapıyı içeriden kapatarak 2 el ateş etti. Rehin alma olayı üzerine olay yerine müzakereci polis memuru, özel harekât polisleri ve tedbir amaçlı ambulans geldi. Polisin yaklaşık 2 saatlik ikna çalışması sonuç vermedi.

REHİNE ETKİSİZ HALE GETİRDİ

O sırada rehine Mustafa Boyraz, kendisini rehin alan Enis Kaya'yı boş bulunduğu bir anda itti. Kafasını şadırvanın demir kapısına çarpan soyguncu kanlar içerisinde yere yığıldı. Bunun üzerine polisler içeri girerek şüpheliyi yakaladı.

YARALI SOYGUNCU HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Kafasından yaralanan şüpheli Enis Kaya, polisler tarafından ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü. Rehine Mustafa Boyraz ise ifade vermek üzere karakola götürüldü. Şüphelinin bankadan aldığı 41 bin TL ve kullandığı pompalı tüfek şadırvanın girişine düştü. Olayın gerçekleştiği yere ve soygunun yapıldığı bankaya giden Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma yaptı.

Polisin konuyla ilgili soruşturması sürüyor.

YORUMLAR 16
  • devrim 8 yıl önce Şikayet Et
    ben burada tek soyguncu gordum oda banka
    Cevapla
  • m.f 8 yıl önce Şikayet Et
    2 dakika once o tuvaletten cikip camiye girmistim camiden cikinca ne oldugunu anlayamadan olayin ortasinda kaldim verilmis sadakamiz varmis..
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu rehinolan degilde soyguncu olmasin rehineyi bayiltan..ifadesi alindiktan sonra serbest birakilir kacar gider
    Cevapla
  • kesin pkk 8 yıl önce Şikayet Et
    Tuvalete kaçtığından belli. Oradan ini olan kanalizasyona geçecek :))
    Cevapla
  • ulaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bir sorun bakalım, yakalanacağını bile bile neden bu işe kalkmış. Hiç birimizin durumu iyi değil sevgili ülkenin güzel insanları. Hepimiz dipe büyük bir hızla gidiyoruz.
    Cevapla
  • Mert44 8 yıl önce Şikayet Et
    ulas Sen dibe gidebilirsin böyle bir ülkede en azinda boyacilik yapar simit satar yine hirsizlik yapmaz. oysa bu hirsizin elinde pompali tüfek ve hirsizlik etmek icin öldürmeyi bile göze almis bir canavar. Rehine kardesimizi tebrik ediyorum cesareti takdire seyan.
    Cevapla
  • 1645 8 yıl önce Şikayet Et
    alakasız bi kıyasla alakasız bi konuyu açıklamaya çalışmışsınız, her durumu kötü olan hırsızlık yapıyor olsaydı etraftaki her 2 kişiden birinin hırsız olması gerekirdi, sütü bozuklukla, kanı bozuklukla fakirliği durumu kötü olmayı birbiriyle bağlantılayamazsınız! Ne dilenciler var milyarlar biriktirmesine rağmen mesleğe dönüştürüp dilenmeye devam eden. İnsanların tamahkarlıklarıdır yaptıkları suça teşvik eden, fakirlikleri değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı