Şehit annesinin feryadı yürekleri dağladı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde şehit olan Özel Harekat Polisi Kemal Yılmaz’ın cenazesi memleketi Konya’da son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 13.02.2016 14:12 GÜNCELLEME 13.02.2016 14:15

Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi için kaldırıldığı Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde şehit düşen Özel Harekat Polisi Kemal Yılmaz’ın cenazesi dün akşam saatlerinde askeri uçakla memleketi Konya’ya getirilerek Beyhekim Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Şehidin cenazesi defnedilmeden önce merkez Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesinde bulunan baba evine getirilerek helallik alındı. Burada şehit Kemal Yılmaz için dua edilirken şehidin ailesi ve akrabaları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin halası Havva Başböğer evin önünde bulunan polislere, "Benim Kemalim de polisti" diyerek sarılıp öptü. Dua sırasında tabutun başına gelen şehit eşi Nagihan Yılmaz, çocukları Yusuf (14), Havva Nur (10) ve Esma Nur da (8) babalarının tabutu sarılarak ağladı. Helallik sonrası şehidin cenazesi Musalla Mezarlığı’nda bulunan namazgaha getirildi.

Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından şehit Kemal Yılmaz Konya Şehitliği’ne dualarla defnedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço