Cizre'deki asker ve polise pasta börek

Amasya'nın Taşova İlçesi'nde kadınların yaptığı pasta, börek ve yöresel yemekler, Cizre'deki güvenlik güçlerine gönderildi.

Cizre'deki asker ve polise pasta börek
Cizre'deki asker ve polise pasta börek
GİRİŞ 13.02.2016 15:05 GÜNCELLEME 13.02.2016 15:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Taşova Kaymakamlığı ile belediyesinin organizasyonuyla kadınlar, yaptıkları pasta, börek ve yöresel yemekleri kolilere koyarak, Cizre'deki güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere kargoya teslim etti. 

Kaymakam Kudret Kurnaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Güneydoğu'da terör örgütüyle mücadele eden güvenlik güçlerini unutmadıklarını göstermek amacıyla sembolik ancak anlamı büyük bir katkıda bulunmaya çalıştıklarını söyledi.

Cizre'deki güvenlik güçlerine, annelerinin yemeklerini hatırlatmak istediklerini dile getiren Kurnaz, "Vatanımızı, milletimizi savunuyorlar. Allah güç kuvvet versin. Terör belasından milletimiz, vatanımız tez zamanda kurtulur inşallah. Duamız budur. Böyle olacağına da kesinlikle inanıyorum. Bu organizasyonda emeği geçen hanımlara çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Bayram Öztürk de güvenlik güçlerine manevi destek vermek amacıyla kadınların yemekler hazırladığını belirtti.

Öztürk, "Devletimiz güçlüdür. Elbette oradaki asker ve polisimize yiyeceklerini veriyordur. Amacımız oradaki insanlarımıza ve güvenlik güçlerimize manevi destek olmak. Gönderdiğimiz yiyeceklerle, sembolik anlamda da olsa oradaki kardeşlerimizin arkasında olduğumuzu göstermek istedik" dedi. 

YORUMLAR 3
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Erzurumda aynı organizasyonu yapmış sizi de onlarida tebrik ederim Allah razı olsun
    Cevapla
  • Allah Razı olsun 8 yıl önce Şikayet Et
    Karabük' ten gelen el emeği ürünlerin hepsi Şırnak Merkeze geldi. Gönüllerine, ellerine, yüreklerine sağlık. Allah onlardan ve diğer tüm mübarek insanlardan razı olsun. Onların şefkatlerinin, verdikleri değerlerin 100/1 nin idareciler tarafından bize gösterilmesini Allah nasip etsin.
    Cevapla
  • Hanımefendi 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne ince bir düşünce ne güzel bir davranış Allah razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı