Şırnak ve İdil'de sıcak saatler

Şırnak'ta askeri aracın geçisi sırasında bomba patladı. İdil'de ise teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Şırnak ve İdil'de sıcak saatler
Şırnak ve İdil'de sıcak saatler
GİRİŞ 13.02.2016 21:35 GÜNCELLEME 13.02.2016 22:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Şırnak merkezde teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırası infilak edilmesi üzerine 4 güvenlik görevlisi yaralandı. İdil'de ise karakola saldırı hazırlığında olan teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Şırnak merkezdeki olay, Vakıfkent Mahallesi'nde meydana geldi. Teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada, 4 güvenlik görevlisi yaralandı. Ambulanslarla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

İdil'de ise, Yukarı Mahalle'de bulunan emniyet binasına saldırı hazırlığında olan bir grup terörist, güvenlik güçleri tarafından son anda fark edildi. Güvenlik güçlerinin "teslim ol" ihtarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Silah seslerinin yankılandığı ilçede, çatışma sürüyor.

YORUMLAR 8
  • Horasan 8 yıl önce Şikayet Et
    İstisnasız bütün aslanlarımızın başlarına Amerikalılarda olduğu gibi mermi geçirmeyen seken miğferler giydirilsin.İnşallah
    Cevapla
  • murat-mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    yanınızdayız yiğit asker ve polislerimiz,gönlümüz kalbimiz hata canımız sizinle
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    pyd nin suriyede rahat ilerleyebilmesi için Türkiyeyi içeride bu hainlerle oyalatıyorlar.
    Cevapla
  • deep..impact 8 yıl önce Şikayet Et
    ben yazmaktan bıktım bizimkiler anlamadı..,arkadaş bu terörist ile mücadele eden abd.,ıngiliz.,alman.,fransız ilk önce kâlbura çeviriyor ondan sonra teslim ol ihdari yapiyooorrr...,,
    Cevapla
  • Asıl kürt 8 yıl önce Şikayet Et
    Gebertin kafirleri!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! CANLI
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı