DİSK'teki sloganlara soruşturma!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, DİSK'in Genel Kurulunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sloganlara ilişkin soruşturma başlattı.

DİSK'teki sloganlara soruşturma!
DİSK'teki sloganlara soruşturma!
GİRİŞ 13.02.2016 23:00 GÜNCELLEME 13.02.2016 23:01
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) İstanbul'da dün yapılan 15. Olağan Genel Kurulunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sloganlara ilişkin soruşturma başlattı.

Alınan bilgiye göre, DİSK'in dün yapılan olağan genel kurulunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun salona girişi sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sloganlar atıldığı haberleri üzerine, başsavcılık tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

DİSK'in 15. Olağan Genel Kurulunda, salonda atılan sloganlar nedeniyle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu salonu terk etmişti.

YORUMLAR 27
  • Doğu-Batı 8 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bu Genel Kuruldaki sloganlar için soruşturma açılmamalı.Ankara tren garı önünde olan patlamadan sonra milleti galeyana getirmek için çaba gösteren Disk yöneticileri ve Katil Devlet diye açıklama yapan Disk bayan genel sekreteri içinde gerekli çalışma başlatılmalı. Bunların sendikacılık falan yaptığı yok.
    Cevapla
  • cengaver 8 yıl önce Şikayet Et
    Tutuklayıpda beslemeyeceksin bu köpekleri!Devletime sesleniyorum.birdaha hiç almamak üzere vatandaşlıktan çıkarıp sınır dışı et.Yeter artık!!!
    Cevapla
  • ALMANYADAN 8 yıl önce Şikayet Et
    yavas yavas gidiyoruz amma bu hainlerin hepsi ayiklaniyor cezalarini cekecekler
    Cevapla
  • Tuğbey 8 yıl önce Şikayet Et
    Tutuklayıpda beslemeyeceksin bu köpekleri!Devletime sesleniyorum.birdaha hiç almamak üzere vatandaşlıktan çıkarıp sınır dışı et.Yeter artık!!!
    Cevapla
  • vdttas@gmail.com 8 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca bunlar bu ülkeye vakit kaybettirdiler !!!!!!bıraksan varya kendi aralarında birbirini yer bunlar asla biraraya gelemeyen gruplar bunlar ego zirve yapmış kendini beğenmiş onlardan başkasına yaşama hakkı olmayan aslı kendilerini faşizmi de zaten kabul etmezler ama ondan daha beter firavun zihniyetli topluluk bunlar!!!!!eğer bu kişiler devlette çalışıyorsa teröre destek veriyorsa muhakkak önce devletle ilişkileri kesilmeli sonrada yargılanmalılar!!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri