Hüseyin Ciddi: Ne kazaydı be

Konya'da ağır yaralanan sürücü Hüseyin Ciddi, internetteki sosyal medya sayfasında "Son halim. Ne kazaydı be." diye yazdı.

Hüseyin Ciddi: Ne kazaydı be
Hüseyin Ciddi: Ne kazaydı be
GİRİŞ 14.02.2016 11:29 GÜNCELLEME 14.02.2016 11:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Konya'da yön levhasına çarpan kamyonette sıkışarak ağır yaralanan sürücü Hüseyin Ciddi, internetteki sosyal medya sayfasında "Son halim. Ne kazaydı be. Ne güzel hiçbir şey hatırlamamak. Kaza yapmışım, haberlere çıkmışım ama benim haberim yok" diye yazdı.

Kaza, geçen cuma günü saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Fatih Mahallesi Yeni İstanbul Yolu üzeri Sanayi Tramvay Durağı yanında meydana geldi. 39 yaşındaki Hüseyin Ciddi, yönetimindeki kamyonetin direksiyon kontrolünü yitirince yön levhası direğine çarptı.

Hasar gören aracın direksiyonunda sıkışarak yaralanan sürücü Hüseyin Ciddi, polis ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle çıkartılarak ambulansla hastaneye sevk etti. 1.40 promil alkollü olduğu tespit edilen ve Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hüseyin Ciddi, hayati tehlikeyi atlattı. 

Kazadan sonra sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından fotoğraflarını paylaşan Ciddi, "Son halim. Ne kazaydı be. Ne güzel hiçbir şey hatırlamamak. Kaza yapmışım, haberlere çıkmışım ama benim haberim yok" yazması dikkat çekti.

YORUMLAR 7
  • Dedeoğlu demir 8 yıl önce Şikayet Et
    Mevlam islah eylesin. 1000 nasihatten 1 musibet hayırlıdır derler. İnşaallah Alkolü bırkmasına vesile olur. Keşke "alkolü bıraktım "diye yorum yapsaymış....
    Cevapla
  • Boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kazmaya hala araba kullandırırlarmı
    Cevapla
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    Çarpınca tahtalar açılmış herhalde. Yoksa şükreder ve böyle aptalca ifadeler kullanmazdı. Allah şifa versin.
    Cevapla
  • gökhan ay 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah selamet versin.
    Cevapla
  • 571 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH akıl versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı