Hüseyin Gülerce'den Emre Uslu'ya sert çıkış!

Gülerce Paralel Yapı'ya yakınlığıyla bilinen Emre Uslu'nun Cizre operasyonu sonrası '60 savaşçı militan' tweetine tepki gösterdi.

Hüseyin Gülerce'den Emre Uslu'ya sert çıkış!
Hüseyin Gülerce'den Emre Uslu'ya sert çıkış!
GİRİŞ 14.02.2016 17:39 GÜNCELLEME 14.02.2016 17:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğündeki Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, bu hafta da çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

'Bizim içimizden bazıları hala böyle bir kritik dönemde Cumhurbaşkanı ile AK Parti ile uğraşıyorlar' diyen Gülerce, 'Doğan Yayın Grubu'nun temsilcileri, Yeni Şafak ve Akit gazetelerini ziyaretinde güzel bir şey söyledi; 'Hepimiz aynı gemideyiz' dedi. Evet hepimiz aynı gemideyiz ama Fethullah Gülen gibi birileri Amerikan gemisinde, bizim gemimizde değil. Bütün problem de burada. İki tane gemi var; bizim gemimiz var, bir de bize saldıranların, hücum edenlerin gemisi var. Gülen bize hücum edenlerin gemisinde' ifadelerini kullandı.
 
GÜLERCE'DEN EMRE USLU'YA SERT ÇIKIŞ
 
Cizre'de teröristlerin öldürülmesinin ardından Paralel Yapı'ya yakınlığıyla bilinen bazı isimler şoke eden tweetler atmıştı. Gülerce o isimlerden Emre Uslu ile ilgili de konuştu.

Hüseyin Gülerce, 'Operasyonun ardından Emre Uslu şöyle bir tweet attı; 'bir bodrum katında 60savaşçı militan...' Dikkat edin örgüt üyesi demiyor, 'savaşçı militan' diyor. Bana bak Emre Uslu bu savaşçılar kime karşı savaşıyormuş? Sen polis okulunda okumadın mı? Bizim polisimize karşılar sen nasıl bunlara savaşçı dersin? Bunlar terörist, hain, polisimi şehit ediyor ve sen polis tahsili almış birisi olarak 'Bir bodrum katında 60 savaşçı militanın aynı anda bulunuyor olması mantıklı değil. Toplantı yapsalar bile bu kadar kalabalık bir arada durmazlar' diyorsun. Yani siz bunları buraya topladınız, katlediyorsunuz diyor' açıklamalarında bulundu. 

YORUMLAR 1
  • gülsen 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendini daha fazla yorma gülerce, paralel yapıyı anlayan anladı bildi, anlamayanlarinda zaten anlayacaklari yok ebedi uykudalar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'