PKK’nın üst düzey yöneticisi Almanya’da tutuklandı

Almanya’da terör örgütü PKK’nin üst düzey yöneticilerinden biri tutuklandı.

PKK’nın üst düzey yöneticisi Almanya’da tutuklandı
PKK’nın üst düzey yöneticisi Almanya’da tutuklandı
GİRİŞ 17.02.2016 14:52 GÜNCELLEME 17.02.2016 15:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Federal Başsavcılık, terör örgütü PKK üst düzey yöneticisi Delil kod adlı 45 yayındaki Muhsin K’nın, Almanya’nın farklı şehirlerinde PKK’ye militan kazandırmak ve bağış toplama suçlarında tutuklandığını açıkladı.

MUHSİN K. DÜSSELDORF SORUMLUSU

Almanya Federal Başsavcılığının uzun zamandır takibe aldığı PKK’nın üst düzey yöneticisi Muhsin K’nın Kuzey Ren-Vestfalya ve Baden-Württemberg Eyalet polisi tarafından yakalanarak tutuklandığı açıklandı. Federal Başsavcılık tarafından yapılan yazılı açıklamada, PKK yöneticisi Muhsin K’nın örgüt içindeki kod adının Delil olduğu, farklı şehirlerde PKK’ye eleman kazandırdığı, bağış adı altında zorla para topladığı, PKK üyelerini yönettiği ifade edildi. 2014 yılından beri Münih, Stuttgart ve Freiburg bölgelerini kapsayan Güney Almanya sorumluluğunu yaptığı belirtilen Muhsin K’nın, 2015 yılında yeni Almanya’nın Düsseldorf ve Dortmund bölgesinde eylemlerine devam ettirdiği ve Avrupa genelindeki haraç toplama işlerinden sorumlu olduğu ifade edildi.

YORUMLAR 7
  • hunlular 8 yıl önce Şikayet Et
    samimise versin Türkiyeye
    Cevapla
  • baskent 8 yıl önce Şikayet Et
    Almanyanın şimdi mi aklı başına geldi? Bunca zamandır terör örgütü pkk ya finansal anlamda kazanç sağlayan ve yuva kurmalarına neden müsade etti? mülteci akınından korkarak Türkiye ye her fırsatta yalaklanmaya başlayan ve yıllardır TSK nın yaptığı her harekatı destekler gibi bir izlenim vermeye çalışan Almanya vahhlar olsun sana
    Cevapla
  • qwerty 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk'ye? sizde mi bu ağızdan konuşmaya başladınız?
    Cevapla
  • 007 8 yıl önce Şikayet Et
    barındırın ve destekleyin bu köpekleri ülkenizde yarın birgün oradada hendek kazmaya baslarlarsa hic sasmayın. bu dönekler cünkü misafir oldukları toprakları sahplesmeye alıskın.
    Cevapla
  • kalender kürt 8 yıl önce Şikayet Et
    diğer kapıdan çoktan çıkmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'