Fethullah Gülen'den çirkin açıklamalar!

Fethullah Gülen, son yayınlanan sohbetinde Cemaat'in karşısında duranların köksüz birer ağaç gibi devrileceğini iddia etti.

Fethullah Gülen'den çirkin açıklamalar!
Fethullah Gülen'den çirkin açıklamalar!
GİRİŞ 22.02.2016 15:03 GÜNCELLEME 22.02.2016 15:07
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Fethullahçı terör örgütünün Amerika'daki kaçak lideri Fethullah Gülen'in ilk kez canlı yayınlanan sohbetinde çirkin ifadeler kullandı.  50 dakikalık sohbette, Cemaatçilerin karşısında duranları şeytanın çırakları olarak ifade eden Gülen, "Yakında onlara acıyacak duruma geleceksiniz. Bir yönüyle köksüz birer ağaç gibi devrilecekler." dedi.

YORUMLAR 114
  • Karadereli 8 yıl önce Şikayet Et
    Hoca efendi çırpındıkça batıyorsun. Dünyadan haberin yok, millet seni defterden çoktan silmiş. Sen ve cemaatin binlerce kişinin hakkını yediniz. Bu insanların hakkını nasıl ödeyeceksiniz?
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Benim hayatımı söndürdün 2 puanla polisliği kaybettin müslümanlık kul hakkı yemekmi sen müslümanın yüz kararısın ölümüne az kaldı yaşasan 10 sene daha sonra
    Cevapla
  • Faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Menzil de Rahmetli Seyda Hz.lerini de 2.5 sene suçsuz yere hapse atmışlardı. O çıkıp insanları fitneye sevk etmedi. Aksine öyle güzel iki kelime söyledi ki fitne ateşi o dakikada sönüverdi. Hapisten çıktıktan sonra etrafındakiler sordular; Efendim, suçsuz yere, boşu boşuna 2.5 sene hapis yattınız, ne söyleyeceksiniz devlet hakkında? Cevap; Yorulmuştuk, Devletimiz bizi dinlendirdi.
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    “Bir kimse cehennemden kurtulup cennete girmeyi istiyorsa, Allah’a ve âhiret gününe imân etmiş olarak ölmelidir. Kendine yapılmasını istediği şeyleri o da başkalarına yapmalıdır. Bir kimse devlet başkanına bîat eder, elini tutup ona samimiyetle bağlanırsa, elinden geldiği kadar ona itaat etmelidir. Bu arada bir başkası ortaya çıkarak yönetimi ele geçirmeye çalışırsa, derhal onun boynunu vurunuz.” Müslim, İmâre 46. Ayrıca bk. Nesâî, Bey’at 25; İbni Mâce, Fiten
    Cevapla
  • Marangoz 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayret ediyorum bi abdestsiz Türkiye nin sırtını yere getirmeye çalışıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor