Almanya'nın Kandil ajanları iş başında

Almanya medyası terör örgütü PKK'yı aklamak için elinden gelen çabayı gösteriyor.

GİRİŞ 24.02.2016 17:17 GÜNCELLEME 24.02.2016 22:53
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Alman medyası Türkiye'deki PKK'nın terör saldırılarını, "PKK'ya karşı savaş" manşetiyle görüyor. Der Spiegel, hem yazılı hem de videolu yayınında terör örgütü propagandasına imza attı.

Alman muhabir Katrin Kuntz, "PKK'nın Çocukları" adlı dosya haberi için Mardin'in Nusaybin ilçesinde çekimler yaptı.

Nusaybin'de PKK'lı teröristlerin kazdığı hendeklerin önünde anonslar gerçekleştirdi. Hendeklerde maskeli teröristlerle röportajlar yaptı.

Teröristlerin sazlı türkülü eğlencelerini haberinde yayınladı, haberde sürekli "sivil savaş", "PKK'nın çocukları"; "çocuklar katlediliyor" vurgularına yer verildi.

(Taha Dağlı/Haber7)

YORUMLAR 62
  • deli davut 8 yıl önce Şikayet Et
    almanlara acıyorum..resmen saçmalıyorlar..yazık oradaki insanlara yazık..hala dostu düşmanı tanımıyorlar..100 yıl önceki seni boğan parçalayan düşmanı dost sanıyorlar..allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Ayten 8 yıl önce Şikayet Et
    Almanya niye yapiyor biliyormusunuz.Türkiyeyi hakli bulduya basbakaniyeleri verdigimiz silahlari pkk bize cevirmesin diye bu ise kalktilar.Ama velakin derslerini alip dönecekler Allahin izni ile,
    Cevapla
  • akif 8 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı yı bu Almanlarla ortak oldugumuzdan kaybettik. Asla bunlara guvenmemeli. Bizi suriyelilerin hepsini bize göndermeden siz bakin diye yaklasmaktadir. Toksa asla dostluj için değildir.
    Cevapla
  • sereflikochisar.06 8 yıl önce Şikayet Et
    sizinde sonunuz kotu olacak... ne yapsinlar yazik cocuklar molotofla olmuyor kalaş verin dogruya kime satacaksiniz silahlarinizi.
    Cevapla
  • Allame 8 yıl önce Şikayet Et
    Nazi uşaklari bikere nasıl çekim yapmaya izin verildi size. Siz adamsaniz Filistinde yapın bi çekim de zulmü anlatın .Yahudiler ananizi bellesin. Buldunuz tolerans li ülke yapın cekiminizi.Hitler anlatın siz.Şerefli namuslu türkiyede ne işiniz var size uymaz burasi hadi üçü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!