Sınava gireceği okulda kilitli kaldı

Sınava gireceği salonu görmek isteyen bir öğrenci okulda kilitli kaldı.

GİRİŞ 13.03.2016 11:33 GÜNCELLEME 13.03.2016 12:10
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Antalya'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi sınava gireceği salonu öğrenmek için okula gelen 18 yaşındaki Baran Demirci, görevlilerin kapıları kapatıp gitmesi nedeniyle içerde kilitli kaldı. Demirci, polisin yardımıyla 1.5 saat sonra dışarı çıkarılabildi.

15 DAKİKA KAPI ARADI

Olay, Muratpaşa ilçesi Mevlana Caddesi'nde bulunan 75'inci Yıl Cumhuriyet Lisesi'nde meydana geldi. Bugün gireceği YGS öncesinde dün saat 16.30 sıralarında sınava gireceği salonu öğrenmek için okula gelen Baran Demirci, görevlilerin yanından geçip 4'üncü kattaki sınıfa gitti. Burada bir süre kalan Demirci, sınav öncesinde stresini yenmek için çevresini inceleyip dua etti. Daha sonra sınıftan çıkan Baran Demirci, aynı katta bulunan tuvaleti kullandı. Daha sonra aşağı inen Demirci, dışarı çıkak istediğinde okulda kimse kalmadığını ve kapıların kilitlendiğini fark etti. Yaklaşık 15 dakika boyunca okuldan çıkacak bir kapı arayan Baran Demirci, bulamayınca saat 17.20 sıralarında polisten yardım istedi. Bunun üzerine okula bölgedeki polis ekipleri sevk edildi.

BENİ İÇERİDE UNUTTULAR

Kısa sürede gelen polis, Baran Demirci'nin içerde kilitli kaldığını gördü. Okul yetkilileri ile bağlantı kuran polis, okula gelmelerini istedi. Yaklaşık 1.5 saat boyunca kapalı kalan ve telefonda yakılarıyla konuşan Baran Demirci, görevlilerin okula gelmesi ile çıkartıldı. Polise başından geçenleri anlatan Baran Demirci, "Sınav heyecanını yenmek için daha önceden gelip okulu, sınıfı ve sırayı görmek istedim. Çıktığımda beni içerde unuttuklarını fark ettim. Heyecanımı yenmek isterken daha fazla heyecan yaptım" dedi.

Polis, Baran Demirci'nin sınav giriş belgesini inceledikten sonra tutanak altına alıp okuldan ayrıldı.

YORUMLAR 15
  • ts-61 8 yıl önce Şikayet Et
    Paraleldir bu kopya duzenegi yapmistir iceride. Allah bilir ne dolap ceviriyordur
    Cevapla
  • ümit 8 yıl önce Şikayet Et
    başka ülkelerde olmazmı bu olay.üklemizi neden karalıyosunuz ki.
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam soru kitapçığının olduğu odaya girip soruların görüntüsünü telefonuma kaydederdim
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    akıl akıl gel yakama takıl cinsi bir yorum.
    Cevapla
  • alp 8 yıl önce Şikayet Et
    he sınav soruları zaten okulda
    Cevapla
  • Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Paralelsin galiba
    Cevapla
  • Deneme 8 yıl önce Şikayet Et
    sorular binaya sınav saatine yakın girer
    Cevapla
  • DOBRA DOBRA 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz de yerel seçimlerde okulun asansöründe mahsur kalmıştık. Sivri zekalının biri nerden aklına geldiyse asansörü vatandaşa kapatmak ve kullandırmamak istemiş. Onca yaşlı ve özürlü vatandaşa küfreder gibi biz içerde iken asansörü kapatmış. 20-25 dk sesimizi duyurana kadar mahsur kalmıştık. (İzmir Ayrancılar çok programlı anadolu lisesi)
    Cevapla
  • ali ali 8 yıl önce Şikayet Et
    sizin kendi milletinize saygınız yok kendi okurunuza da saygınız yok bak kaç kişi uyarmış niye eziklik psikolojisi ile harekete ediyorsunuz diye ama bu rezil kepaze başlığı değiştirmeye tenezzül etmiyorsunuz valla bunu solcu yapmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar