Sözcü'de kan donduran yorum

Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Feyza Acısu için Sözcü'de yer alan habere yapılan yorum kan dondurdu.

Sözcü'de kan donduran yorum
Sözcü'de kan donduran yorum
GİRİŞ 15.03.2016 02:25 GÜNCELLEME 15.03.2016 02:32
Bu Habere 566 Yorum Yapılmış

Acısu'nun başörtülü olduğunu gören kullanıcı, 'Tesellimiz ölenlerden biri başörtülü' yorumunu paylaştı.

Terör örgütleri Ankara'da sivil katliamı yaptı. Başkent'in merkezi Kızılay, vatandaşların en yoğun olduğu saatte alçakça bir saldırıya hedef oldu. Bombalı araç durakta arka arkaya sıralanan belediye otobüslerinin yanında patlatıldı. 37 kişi şehit oldu, 122 kişi yaralandı. 

Gazi Üniversitesi 4.sınıf İngilizce öğretmenliği öğrencisi Feyza Acısu dün yaşanan terör saldırısında hayatını kaybetti. KPSS için dershaneye giden Acısu, çıkışta evine gitmek üzere Güvenpark'taki durağa geldi. Acısu annesiyle telefonda konuştuğu sırada telefonu patlamanın etkisiyle kapandı. Telefon kesildi ve genç kıza tekrar ulaşılamadı.

Kızılay Meydanı Güvenpark'ta otobüs durağı önünde düzenlenen bombalı araç saldırısında hayatını kaybeden Milli Eğitim Bakanlığı personeli Sibel Çetinkaya (55), üniversite öğrencisi Feyza Acısu (20) ve güvenlik görevlisi Murat Gül (27), Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazlarının ardından defnedildi.

KAN DONDURAN İSLAM DÜŞMANLIĞI

Saldırıda yaşamını yitiren Gazi Üniversitesi 4. sınıf İngilizce Öğretmenliği öğrencisi Feyza Acısu için Sözcü'de yer alan haberde bulunan yorum ise kan dondurdu.

'Seneye öğretmen olacaktı' başlığıyla yayınlanan haberde Feyza Acısu'nun başörtülü olduğunu gören Somnium adlı bir kullanıcı, hadsiz bir yorumda bulundu. 

YORUMLAR 566
  • İnsan olmak 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu düşünce ve yorumların sahibi insan olamaz. Olsa olsa insanlar arasındaki sevgiyi yok etmeye, kin ve nefret duygularını körüklemeye çalışan insan suretinde bir şeytan olabilir.
    Cevapla
  • turaç 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ırkçı( ayrımcı) yaklaşım için savcıların harekete geçmesi gerekir..
    Cevapla
  • şengül 8 yıl önce Şikayet Et
    böyleleri oldukça bu ülke hep bu durumda olur.
    Cevapla
  • ula 8 yıl önce Şikayet Et
    ula akıllı olun
    Cevapla
  • Ers 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adiyi savcılar niye dava açmıyor ayrımcılık ve ırkcılık yaptığı için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor