Ankara'ya yeni Emniyet Müdürü

Ankara'daki alçak terör saldırısının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne çok kritik bir atama yapıldı.

GİRİŞ 15.03.2016 02:33 GÜNCELLEME 15.03.2016 09:24
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne, Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan atandı.

Alınan bilgiye göre, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar'ın vekaleten görevde bulunduğu Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan getirildi. 

YORUMLAR 26
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ankaraya hangi Emniyet Müdürü atansa atansın bu tür saldıraların önüne geçemiyecektir. Çünkü binlerce çalıntı araç ve yüzlerce canlı bombanın arasında doğru aracın ve bombacının tespit edilmesi imkansız bir şey bunun böyle olduğunu devletin zirveside biliyor. Tek çözümü var Suriye meselesi çözüme kavuşana kadar tüm araçları trafikten men etmek böyle bir şey de mümkün olmayacağı için terörle yaşamaya alışacağız.
    Cevapla
  • Alper ŞAHİN 8 yıl önce Şikayet Et
    Günaydınnnnn
    Cevapla
  • kral 8 yıl önce Şikayet Et
    mit nerde mit uyuyormu
    Cevapla
  • ankaralı 8 yıl önce Şikayet Et
    patlamın olduğu gün gençlerbirliği Galatasaray maçındaydım .şu olay çok dikkatimi çekti.lütfen emniyet yetkilileri dikkate alsın.maçtaki seyirciden çok polis ve çevik kuvvet polisi vardı.fakat birtane işine hakim işiyle alakalı göreviniyapan polis göremedim.canlı bomba için yapacak birşeyleri yoktu.inanın ordaki özel güvenlik görevlileri onlardan daha aktifti.bence görev esnasında polislerde telefon yasaklanmalı.ellerindeki akıllı telefonlardan başlarını kaldıracak halleri yoktu.kadın polislerde erkek polislerde aynı durumdaydı.böyle bu şekilde polislerle güvenlik sağlanmaz
    Cevapla
  • zigana61 8 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşla güvenlik birimleri arasında iletişim yeterli düzeyde olmayıp amacına tam olarak hizmet etmemektedir. Yaklaşık bir ay önce, tesadüfen evde yalnız bulunduğum gündüz saat 15:00 sıraları kıyafeti inandırıcı görünümlü yaka kartı ve elinde evraklarla Polis yardım vakfına yardım topladığını söyleyen kişiye itibar etmeyip başka zaman diyerek gönderdim. Arkasından bilgi vermek için aradığım 156 görevlisi ciddiye alınmayan bir tarazda polis para toplamaz diyerek önemsemedi ve gerekli eşkâl bilgisi almadı. Neden? Polis, böyle bir eylem içerisinde olmadığını bildiğim için 156 yı aramıştım.
    Cevapla
  • fker 8 yıl önce Şikayet Et
    öncesen hangi numarayı aradığını öğren ve öyle yorum yap aga.156 jandarmadır polis deil.
    Cevapla
  • ankaralı 8 yıl önce Şikayet Et
    Kızılay da patlanın yaşandığı gün gençlerbirliği Galatasaray maçındaydım.orda şu olay dikkatimi çekti vatandaş olarak.seyirciden çok polis memuru ve çevik kuvvet dışarıda atlı polisler vardı.fakat hiçbirinde işine hakim işiyle alakalı görevini yapan polis göremedim.aralarına girse canlı bomba için yapacak birşeyleri yoktu.çünkü her bir polisin elinde akıllı telefon başlarını telefonlarından kaldıramıyorlardı kadın polislerde erkek polislerde .inanın ordaki özel güvenlik görevlileri onlardan daha aktifti.bence görev esnasında polislerde telefon yasaklanmalı.ellerindeki akıllı telefonlardan başlarını kaldıracak halleri yoktu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular