'Bombalı saldırı' paylaşımı yaptı, tutuklandı

Adana'da 22 yaşındaki Özgür K., sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntüler üzerinden tutuklandı.

'Bombalı saldırı' paylaşımı yaptı, tutuklandı
'Bombalı saldırı' paylaşımı yaptı, tutuklandı
GİRİŞ 23.03.2016 11:12 GÜNCELLEME 23.03.2016 11:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu Mahallesi'nde oturan tekstil işçisi Özgür K., Facebook hesabından, Adana'da nevruz kutlamalarına verilmeyen izini sözkonusu ederek "Karasu'ya (İzinsiz kutlamanın yapılacağı semt) devlet kimyasal da atsa, Nevruz kutlanacak", "Karasu'da bomba patlayacak" şeklinde paylaşımlar yaptı, bir süre sonra da sildi.

Aynı kişinin diğer paylaşımlarında HDP, Apo ve Nevruz ile ilgili duvar yazıları, küçük bir çocukla silahlı fotoğrafına rastlandı. Polise yapılan ihbar üzerine evinde yakalanan Özgür K., terör örgütüne üye olmak, örgüt propagandası yapmak ve halkta korku ve paniğe neden olmak suçlarından sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine konuldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da sosyal paylaşım sitelerinden bombalı saldırı, bombalı araç plakaları ve ihbarları yapanlar hakkında soruşturma başlatmıştı.

YORUMLAR 3
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekilde propaganda yapan kendini birşey zanneden tipleri hemen içeri tıkıyacaksın ki halk devletin varlığını ve gücünü hissettirsin. Neymiş efendim düşünce özgürlüğü. Bu kadar düşünce özgürlüğü bu tiplere fazla geliyor. Tıksınlar dört duvar arasına da görsünler günlerini. Zaten tipine baktığında ne mal olduğunda anlaşılıyor.
    Cevapla
  • Tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunu içinden bir 20 sene çıkamayacaksın.
    Cevapla
  • rasim özpınar 8 yıl önce Şikayet Et
    hah şöyle yaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı